2821
2789

دیابت نوع ۱ فقط یه تایم یکی دوساله ای خوب میشه که بهش میگن ماه عسل

بعدش دوباره برمیگرده

فروشنده لوازم التحریر فانتزی ام.🥲😍 تو گوگل سرچ کنید "فانتزی پوش" سایتمونو نشونتون میده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیابت نوع ۱ فقط یه تایم یکی دوساله ای خوب میشه که بهش میگن ماه عسل بعدش دوباره برمیگرده

این دوره نهایتا شش ماهه و هر چی بچه جوان تر باشه این دوره کوتاه تره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

آخی واسه بچه خیلی سخته متاسفانه نمیخوام ناراحتتون کنم ولی  یکی از اقواممون بچش داشت بچه فوت کرد😭

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

ديابت قابل كنترل هست، بايد به خورد و خوراك دقت بشه و اينكه تحت نظر دكتر باشه براي تزريق انسولين. فرد از هر لحاظ اوكي هست، اونقدر مريضي هاي ناجور در اومده كه ادم ديابت رو مريضي حساب نميكنه. سطح قند تحت كنترل باشه هيچ مشكلي بوجود نمياد.  

دیابت نوع یک درمان نداره

فقط با بهبود سبک زندگی و پایش مدام میشه یه زندگی خوب داشت

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

آخی واسه بچه خیلی سخته متاسفانه نمیخوام ناراحتتون کنم ولی  یکی از اقواممون بچش داشت بچه فوت کرد ...

خیلی ممنون از روحیه تون

برای اینکه جبران کنم میگم یکیو میشناسم 39 ساله دیابت نوع یک داره هم تحصیل کرده هم شاغله هم ازدواج کرده استارتر دلنگران نباش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز