2777
2789
[QUOTE=249104606]میگم چون بچه کوچیک هس  میتونه از لیبره استفاده کنه که قندخونش تحت کنترل والدین ...

عزیزم 

فک کنم فقط یه ماهه استفاده میشه برا ماه بعد دوباره باید بخری 

من اطلاع ندارم پیج میدم خودتون بپرسین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای چرا ....دختر خواهر من ۶ سالشع انسولین میزنه

از وقتی اومد به دنیا دیابت داشت تا ۶ ماهگی موند البته دور از خواهر زاده شما عزیزم نمیخواستم دلنگرانت کنم 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
آخی واسه بچه خیلی سخته متاسفانه نمیخوام ناراحتتون کنم ولی  یکی از اقواممون بچش داشت بچه فوت کرد ...

چطور فوت کرده؟یعنی نمیدونستن دیابت داره رفته کما فوت کرده؟ خواهشا با یه نمیخوام ناراحتتون کنم خودتونو راحت نکنید هرچیزی خواستید بگید منم پسرم دیابت داره وقابل کنترله

چطور فوت کرده؟یعنی نمیدونستن دیابت داره رفته کما فوت کرده؟ خواهشا با یه نمیخوام ناراحتتون کنم خودتون ...

سلام عزیزم اون بچش از وقتی دنیا اومد اینجوری بود میدونستن از اول مشکل داشت و باید سقط میشد ولی خودشون نخواستن سقط کنن خیلی دوا درمون کردن دیگه ناامید شون ازش تو شیش ماهگی فوت کرد

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

[QUOTE=249099320]خیلی ممنون از روحیه تون برای اینکه جبران کنم میگم یکیو میشناسم 39 ساله دیابت نوع یک داره هم تحصیل ک ...[/منم چند ماهه قندم رفته بالا میترسم.... 33 سالمه با رژیم تا حدودی کنترلش کردم ولی خیلی لاغر شدم... روحیه وبدنم داغونه

شنیدم درمان دیابت یک تو مرحله ازمایشگاهی نتایج مثبت داشته وانشاالله بزودی روی انسان ها تست میشه.الان همه کشورها دارن رو درمان بیماری دیابت کار میکنن.فقط باید دعا کرد زودتر نتیجه بگیرن انشاالله

سلام یه بار شیر بز رو روش امتحان کن ببین چی میشه دکتر دختر من گفت شیر بز برای بیماری‌ دیابت خیلی مفیده و کلا شیر بز به خاطر اینکه 96 درصد املاح و ویتامین و پروتئین‌های شناخته شده در دنیا رو داره برای بدن کودکان خیلی مفیده اطراف تهران یه دامداری هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد

من ۱۸ ساله دارم از بچگی  قابل کنترل هس

عزیزم منم از ۷ سالگی داشتم الان ۱۷ سالمه من قبلا برام مهم نبود چون بچه تر بودم ولی الان خیلی از عوارضش میترسم مثلا نابینایی 

شده تا حالا قندتون در طول روز کلا بالا باشه؟ و بدن مقاومت کنت پایین نیاد؟

چجوری کنترل میکنید؟ یعنی ورزش میکنید ؟