2777
2789
عنوان

شوهرررر

538 بازدید | 57 پست

بچه ها دلم میخواد گریه کنم..

من وهمسرم باهم خوبیم امااادرونگراست وبه خاطر تایم کاری بالایی که داره معمولا خسته است. وخونمون معمولا ساکت و آروم..جون میده واسه درس خوندن وخوابیدن بس که آرومه‌‌‌..مرد خوبیه ولی هیجان وانرژی نداره..‌چیزی که من به شدت دارم..

شما ها چه ویژگی ازشوهرتون خیلی ناراحتتون میکنه ؟چه جوری باهاش کنار اومدین؟

من بیام خونتون میشه گودبای پارتی جعفر

پاستیل و شکلات تلخ هم میارم باهم بخوریم بعد اهنگ میزنیم قر میدیم آمنه چشم تو جام شراب منه 

بعد فیلم ترسناک هم میبینیم 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای شوهر منو میخواییییی؟؟؟ 

یه بار بالا اپن دیدمش داشت میگفت اسپیدرمن😭😶🥴🥴🥴🥴

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

شوهر منم اینجوریه 

از سرکار میاد یا سرش تو کتابه یا لب تاپ....

۶ساله هنوز عادت نکردم....میگم حرف بزنیم میگه الان وقت حرف زدنه😐میگم اینکارو کنیم میگه نه خسته ام....فقط وقتی میریم بیرون خوبه الانم که باردارم خیلی وقته نرفتیم بیرون...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من و شوهرمم همینجوریم.. هیچی من که خودمو سرکوب کردم. شدم مثل خودش.. و روز به روز افسرده تر میشم

من نمیتونم..دلم میخواد حرف بزنم.. ازاتفاقای روزمره بگم..

نتیجش میشه که من خیییییلی میییگممم ویه نفر تاحدودی نگاه میکنه ودرادامش برای اینکه من ناراحت نشم فقط گوش میده ولی معلومه خسته شده

من بیام خونتون میشه گودبای پارتی جعفر پاستیل و شکلات تلخ هم میارم باهم بخوریم بعد اهنگ میزنیم قر می ...

اکیم و دوس دارم🥺🤧

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز