2777
2789
عنوان

شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست
والا بخدا شوهرم اینقدر ساکتِ و کاری با من نداره من ۲۴ساعته فیلم میبینم😐😂

😄😄😄

ناراحت نمیشی ازرفتارش؟

من قبلنا اهل فیلم بودم ولی خب پیگیر شخصیتا نمیشدم برای همین نمیشناسم اینایی که میگین..😄

فیلم البته ایرانی بیشتر نگاه میکنم..که اونم بس که بعضیاشون بی معنی شدن اونم دیگه کم نگاه میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا بگم عادت کردم دروغه،چکار کنم انگار با من نمیتونه ارتباط بگیره،بعضی اوقات که بهش میگم چرا من و ت ...

درونگراست همسرتون؟

من خیلی روفیلما حساسم البته😄اینکه مثبت باشن وخلاصه مفهوم داشته باشن البته چون خودمم مذهبی ام خلاصه یکم روفیلما سختگیرم😄

درونگراست همسرتون؟ من خیلی روفیلما حساسم البته😄اینکه مثبت باشن وخلاصه مفهوم داشته باشن البته چو ...

اره درونگراست ،در ماه دو روزشو کلا میره تو خودش اصلا نه حرف میزنه نه چیزی دل آدمو کباب میکنه🤦 

این فیلمه که ما داشتیم میگفتیم مثبت نی صحنه داره🤐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اره درونگراست ،در ماه دو روزشو کلا میره تو خودش اصلا نه حرف میزنه نه چیزی دل آدمو کباب میکنه🤦  ...

پس همین که چیزی ازش سر درنیاورده چون اهل این فیلما نیستم😄

من برام سخته ۶ماه ازدواج کردم دارم کم میارم من برون‌گرا واون درونگرا

پس همین که چیزی ازش سر درنیاورده چون اهل این فیلما نیستم😄 من برام سخته ۶ماه ازدواج کردم دارم کم ...

من دوسال اول زندگیم جهنم بود من شور و شوق داشتم اون هی ساکت بود اصلا انگار تازه عروس نبودم،کم کم عادت کردم کلا همینجوریه عوضم نمیشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مشاور برم چی؟

برو اگه دوس داری من که نرفتم خودم عادت کردم😐😂

میترسم برم یه چیزی بشه که پشیمون بشم کلا😄😄😄

خب نرو کم کم اخلاق و رفتار همدیگه دستتون میاد...🤧

یاهمون عادت ... شبت بخیر عزیزم..ممنونم که توتاپیکم شرکت کردی🌸

خواهش میکنم🧡✨

من یه فیلم از لیلا دیدم قبلا،دوسش دارم😂 اکیم و دوتا فیلم ازش دیدم ولی کانات اولین فیلمیه که ازش میب ...

بکیر خل چله😂😂بامزس

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭