2777
2789
عنوان

شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردای درونگرا خوبی که دارن اینه که توقعشون از زنشون کمه و اختیار بیشتر کارها دست زنشونه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اکیم و دوس دارم🥺🤧

من دلم ضعف میره برا اکیم و کانات🤤

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

ما برعکس شماایم ولی اذیت نمیشیم 

همسرم درکم میکنه بعضی جاهایی ک دوس ندارم حضور داشته باشم یا دوست ندارم اونم با کسی گرم بگیره رعایت میکنه

داخل خونه ولی نه من اوصولا با خانوادم و همسرم راحتم بیرون از جمع خانوادم درونگرام

همونی ک دوس پسرشو تبدیل ب شوهر کرده و بین دخترا فوش خورش ملسه😂🙌🏻 لایک نکن عزیزم لایک نکن گلم لایک نکن توروخدا😐💔
من دلم ضعف میره برا اکیم و کانات🤤

کانات و نگوووووو دیگه😢😂😂

خیلی بهم میان کثافتا😒🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

کانات و نگوووووو دیگه😢😂😂 خیلی بهم میان کثافتا😒🤦

وای اره دورشون بگردم 

کل گالریم اع عکسای اینا هس

فقد از لیلا بدم میاد و ملیسا🥲

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
ما برعکس شماایم ولی اذیت نمیشیم  همسرم درکم میکنه بعضی جاهایی ک دوس ندارم حضور داشته باشم یا د ...

ببین کلا تو فاز خودشه..مثلا من گاهی مهمان میخواد بیاد استرس میگیرم که غذا ها خوب بشن وفلان ..ولی اون ریلکسسسسس...کلا آرومه.رومخمه...