2777
2789
عنوان

مشکل خابیدن

129 بازدید | 13 پست

چطوری بعضیا سرشونو میزارن زمین میخابن 🥺یکی از آرزوهام راحت خابیدنه خیلی مشکل خاب دارم کمک کنید ینی سرمو میزارم ک رو بالشت بخاب تمام اتفاقا انواع اقسام فکرا میاد سرم هرچقد سعی میکنم  فک نکنم نمیشه.

قرص خاب میخورم تاثیری نداره 😂 دوغ میخورم تاثیر نداره  ب سختتتتتتی میخابم و با ی صدای خیلی آروم هم بیدار میشم  و دیه نمیتونم بخابم  از بیخابی مریض میشم کم کم ….هرروز خابم کلا ۶ساعت هم نمیشه

کیا اینجورین اخه مثل من  بخدا مشکل بزرگیه🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم دقیقا مث خودت شوهرم جفتمه راحت میخوابهههههه 👿👿👿

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

منم سرم و میزارم روی بالشت بعد از چندین ساعتتتتتت تازه خوابم میبره اما از اون ور هم بلند شدنی با زور پا میشم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

شاید چون روی زود خوابیدن تمرکز میکنی  اینطوری میشه 

بعد هم به نظرم تاخوابت نگرفته توی رختخواب نرو 

فکر کنم اتاقی که توش میخوابی هم خیلی مهمه که تاریک باشه ،اگر اتاقی دارید که پنجره نداره یه مدت اونجا بخوابید ببینید زمان خوابتون طولانی تر نمیشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

منم همینم دقیقا مث خودت شوهرم جفتمه راحت میخوابهههههه 👿👿👿

اره شوهر منم اصلا انگار دکمه داره میزنه میخابه 🤦🏻‍♀️انگار دست خودشه اصلا حرصم میگیره حسودیم میشه ب کسایی ک زود خابشون میبره بیدار نمیشن من ارزومه بزور مثلا بیدارم کنن😂😂😂😂😂ب

منم سرم و میزارم روی بالشت بعد از چندین ساعتتتتتت تازه خوابم میبره اما از اون ور هم بلند شدنی با زور ...

باز این خوبه بخدا بزور پا شی  شبم دیر بخابی میدونی صبح میخابی‌من بدبخت با کوچیکترین صدا بیدار میشم و دوباره ب سختی میخابم یا نمیتونم بخابم 😭

شاید چون روی زود خوابیدن تمرکز میکنی  اینطوری میشه  بعد هم به نظرم تاخوابت نگرفته توی رخت ...

اره تمرکز میکنم روی خابیدن میگم فکر نکن فکر نکن دختر بعد یهو سرم درد میگیره 

اتاق خابمون پنجره داره یدونه ولی کار بجایی کشیده دیه میرم از شوهرم هم جدا میخابم تو ی اتاق تاریک و کوچیک ک صبح نور نخوره بهم صدا از بیرون نیاد اهالی ساختمان هم بی فرهنگ تشریف دارن  از صبح ۸بچه هاشون مثل اسب میدوئن 

🤦🏻‍♀️🥲

اره شوهر منم اصلا انگار دکمه داره میزنه میخابه 🤦🏻‍♀️انگار دست خودشه اصلا حرصم میگیره حسودیم میشه ب ...

,اخی عزیزم🥺🤣🤣🤣

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻