بچه ها من نامزدم چشام خیلی ضعیفه عینکمم اینو البته نشون میده نامزدمم ۴سال عاشقمخ من خیلی میترسم بریم تو زندگی بخوام لنز بخرم شماره چشام و بفهمه یا بخوام عینکمو عوض کنم یا بخوام عمل کنم میترسم از چشمش بیوفتم همیشه میگه عینک خیلی بهت میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐بخاطر قیافه از چشمش بیفتی؟ اگ افتادی شک کن ب عاشق بودنش
قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده : از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :) دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
عزیزم نامزدت باید همه جوره شم رو بپذیره صدرصد ایشون هم شمارو کاملا پذیرفتن اینا که از چشم افتادن نداره
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس