khanoooomaseman مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 42 پست بچه ها من نامزدم چشام خیلی ضعیفه عینکمم اینو البته نشون میده نامزدمم ۴سال عاشقمخ من خیلی میترسم بریم تو زندگی بخوام لنز بخرم شماره چشام و بفهمه یا بخوام عینکمو عوض کنم یا بخوام عمل کنم میترسم از چشمش بیوفتم همیشه میگه عینک خیلی بهت میاد 1401/05/24 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 اصلا نگران نباش نامزدت تورو با عینک دیده و پسندیده دیگه نگران چی هستی؟ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی بگو نمره چشمت مثبته؟ یا منفی؟
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 اصلا نگران نباش نامزدت تورو با عینک دیده و پسندیده دیگه نگران چی هستی؟ ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی ... منفی زده
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 سلام عزیزم منم مشکل شما رو دارم دوتا بچه هم دارم مامانم خیلی چشاش ضعیفه خودمم مثل شما نمرشم همینه ... شوهر شما بهتون چیزی نمیگه چیکار میکنید برای مهمونی اینا
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 حرفتی دل منه دقیقا شرایطت مثل منه هیییییی خیلی حس بدیه
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 شوهر شما بهتون چیزی نمیگه چیکار میکنید برای مهمونی اینا شوهرم که از اول میدونستتازه نمره من مثبتهاوایل لنز میزاشتم قرنیمو خراب کرد دیگه نمیتونم بزارمعینک نمیزنم مهمونی و اینا دید چشمم هم خیلی کمه😔
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 شوهرم که از اول میدونست تازه نمره من مثبته اوایل لنز میزاشتم قرنیمو خراب کرد دیگه نمیتونم ب ... مثبتو منفی باشه چی میشه مگه مال من تو اون برگه مثبت هیچ نداره
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 شوهرم که از اول میدونست تازه نمره من مثبته اوایل لنز میزاشتم قرنیمو خراب کرد دیگه نمیتونم ب ... لنزو دائم میزاشتین ؟یا فقط مهمونیا
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 مثبتو منفی باشه چی میشه مگه مال من تو اون برگه مثبت هیچ نداره مثبت شیشه ضخیم هست بزرگنمایی داره چشم از پشت عینک و ظاهر بدی دارهمنفی مرکز شیشه نازکتره و کناره های شیشه ضخیم ترعزیزم میتونی از عینکهای فوق فشرده استفاده کنییکم گرونتره من گرفتم خیلی بهت از عینک معمولی هست
لبخندبزن۷۲ عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 2549 لنزو دائم میزاشتین ؟یا فقط مهمونیا من صبح از خواب پا میشدن میزاشتم و شب برمیداشتم و هر روزعزیزم فقط جاهایی که مجبوری بزار اصلا چیز خوبی نیستبلایی سر چشمای من آورد که الان برای عمل به مشکل خوردم
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 مثبت شیشه ضخیم هست بزرگنمایی داره چشم از پشت عینک و ظاهر بدی داره منفی مرکز شیشه نازکتره و کناره ها ... نه همو عینکم شیشه فوق فشردس و کوچیک قبلیم انگار ته استکانی بود باز این خوبه
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 من صبح از خواب پا میشدن میزاشتم و شب برمیداشتم و هر روز عزیزم فقط جاهایی که مجبوری بزار اصلا چیز خ ... نه فقط میخوام مامونیا بزارم من عزیزم به خداتوکل کن ایشالا درست میشهی سوال لنز برای همه شماره چشمی هس؟
khanoooomaseman مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 نه همو عینکم شیشه فوق فشردس و کوچیک قبلیم انگار ته استکانی بود باز این خوبه شما قبل ازدواج گفتین به شوهرتون ؟من فقط گفتم چشمام ضعیفه گفت مشکلی ندارم