2777
2789
عنوان

نامزدم

383 بازدید | 42 پست

بچه ها من نامزدم چشام خیلی ضعیفه عینکمم اینو البته نشون میده نامزدمم ۴سال عاشقمخ من خیلی میترسم بریم تو زندگی بخوام لنز بخرم شماره چشام و بفهمه یا بخوام عینکمو عوض کنم یا بخوام عمل کنم میترسم از چشمش بیوفتم  همیشه میگه عینک خیلی بهت میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐بخاطر قیافه از چشمش بیفتی؟ اگ افتادی شک کن ب عاشق بودنش

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

عزیزم نامزدت باید همه جوره شم رو بپذیره صدرصد ایشون هم شمارو کاملا پذیرفتن اینا که از چشم افتادن نداره

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

فک کن ولت کنه ب خاطر شماره چشم یا از چشمش بیوفتی برا این ک شماره چشمت و فهمیده 😐😐

مگه نمیگی با عینک دیده تو رو گفته خوشگلی و بخت میاد ؟الانم ک می‌دونه چشمت ضعیفه 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️