2777
2789

ابکیه تیرس نمیدونم چ مرگمه

چند ماهه تواین تایم لکه دارم ولی اینبار خیلی بیشتره

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
برو دکتر سونوگرافی خیالت راحت شده شاید کیست یا عفونت باشه

قبلا مشکل ضخامت داشتم ضخامتم زیاد بود دوبار کورتاژ شدم س ماه پیش شاید سونو دادم روز ده پریود ضخامتم یک و دو بود

میگم نکنه ضخامتم خیلی پایینه

حجم لکه خیلیه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خب دکتر مگه ندید جوابشو چیزی بهت نگفت؟

چرا بابا کورتاژ ک شدم پولیپ بود ک هی ضخامتو میبرد بالا

و پولیپم مشکلی نداشت

دیگ ی مدت تحت نظر بودم جون نرمال نشده بود ضخامت از قبل عید دیگ گفت خوب شدی و برج 2 یا 3 رفتم سونو شدم گفت ضخامتت بین یک و دو هست

چرا بابا کورتاژ ک شدم پولیپ بود ک هی ضخامتو میبرد بالا و پولیپم مشکلی نداشت دیگ ی مدت تحت نظر بودم ...

دوباره پیگیری کن من در این مورد تجربه خاصی ندارم ببخشید 

ضخامت چند بود قبل کورتاژ؟

دوباره پیگیری کن من در این مورد تجربه خاصی ندارم ببخشید  ضخامت چند بود قبل کورتاژ؟

دفه اول 50 و دفه ی دوم 16 یا 15 بعد زایمان این اتفاق افتاد برام و تا هماه خونریزی داشتم 

نه کیست شکلاتی هر دو تخمدان دارم و ذخیره تخمدانم ۹ دکترا هم هیچی نمیگن بهم هرکی یه چی میگه

پلی کیستیکی

چیزی نیست کیستای شکلاتی یاجذب میشن یااینک دارومیدن خوب میشه

پلی کیستیکی چیزی نیست کیستای شکلاتی یاجذب میشن یااینک دارومیدن خوب میشه

دارو ندادن میگن چند ماه اقدام کن تا ببینیم چی میشه بعضیا میگن پلی کیستیک هست بعضیا میگن نیست خودمم موندم میگن کیست شکلاتی ذخیره تخمدان کم می‌کنه نمی‌دونم چرا برای من از اونور افتاده😁

دارو ندادن میگن چند ماه اقدام کن تا ببینیم چی میشه بعضیا میگن پلی کیستیک هست بعضیا میگن نیست خودمم م ...

چون پلی کیستیک ک باشی ذخیره بالاس نوران نباش چیزی نیست

چون پلی کیستیک ک باشی ذخیره بالاس نوران نباش چیزی نیست

قربونت مهربونم نمی‌دونم امیدم به اینه باردار شم بدون دوا درمون چون شرایط درمان ندارم اصن مخصوصا بخوان به جراحی برسونم اصلا نمیتونم تو این شرایط 

قربونت مهربونم نمی‌دونم امیدم به اینه باردار شم بدون دوا درمون چون شرایط درمان ندارم اصن مخصوصا بخوا ...

نگران نباش عزیزم اصلاح کن سبک زندگیتو مطمعن باش بارداری میشی❤️❤️❤️