zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 عنوان سه شنبه پاک شدم از دیروز لکه بینی شدید دارم 240 بازدید | 17 پست ابکیه تیرس نمیدونم چ مرگمهچند ماهه تواین تایم لکه دارم ولی اینبار خیلی بیشتره 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸 1401/05/24 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 برو دکتر سونوگرافی خیالت راحت شده شاید کیست یا عفونت باشه قبلا مشکل ضخامت داشتم ضخامتم زیاد بود دوبار کورتاژ شدم س ماه پیش شاید سونو دادم روز ده پریود ضخامتم یک و دو بودمیگم نکنه ضخامتم خیلی پایینهحجم لکه خیلیه 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 قبلا مشکل ضخامت داشتم ضخامتم زیاد بود دوبار کورتاژ شدم س ماه پیش شاید سونو دادم روز ده پریود ضخامتم ... نمیدونم خب دکتر مگه ندید جوابشو چیزی بهت نگفت؟
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 نمیدونم خب دکتر مگه ندید جوابشو چیزی بهت نگفت؟ چرا بابا کورتاژ ک شدم پولیپ بود ک هی ضخامتو میبرد بالاو پولیپم مشکلی نداشتدیگ ی مدت تحت نظر بودم جون نرمال نشده بود ضخامت از قبل عید دیگ گفت خوب شدی و برج 2 یا 3 رفتم سونو شدم گفت ضخامتت بین یک و دو هست 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 چرا بابا کورتاژ ک شدم پولیپ بود ک هی ضخامتو میبرد بالا و پولیپم مشکلی نداشت دیگ ی مدت تحت نظر بودم ... دوباره پیگیری کن من در این مورد تجربه خاصی ندارم ببخشید ضخامت چند بود قبل کورتاژ؟
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 دوباره پیگیری کن من در این مورد تجربه خاصی ندارم ببخشید ضخامت چند بود قبل کورتاژ؟ دفه اول 50 و دفه ی دوم 16 یا 15 بعد زایمان این اتفاق افتاد برام و تا هماه خونریزی داشتم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 دفه اول 50 و دفه ی دوم 16 یا 15 بعد زایمان این اتفاق افتاد برام و تا هماه خونریزی داشتم اها من آخه خودمم مشکل دارم برای بارداری
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 اها من آخه خودمم مشکل دارم برای بارداری مشکل ضخامت؟؟ 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 مشکل ضخامت؟؟ نه کیست شکلاتی هر دو تخمدان دارم و ذخیره تخمدانم ۹ دکترا هم هیچی نمیگن بهم هرکی یه چی میگه
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 نه کیست شکلاتی هر دو تخمدان دارم و ذخیره تخمدانم ۹ دکترا هم هیچی نمیگن بهم هرکی یه چی میگه پلی کیستیکیچیزی نیست کیستای شکلاتی یاجذب میشن یااینک دارومیدن خوب میشه 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 پلی کیستیکی چیزی نیست کیستای شکلاتی یاجذب میشن یااینک دارومیدن خوب میشه دارو ندادن میگن چند ماه اقدام کن تا ببینیم چی میشه بعضیا میگن پلی کیستیک هست بعضیا میگن نیست خودمم موندم میگن کیست شکلاتی ذخیره تخمدان کم میکنه نمیدونم چرا برای من از اونور افتاده😁
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 دارو ندادن میگن چند ماه اقدام کن تا ببینیم چی میشه بعضیا میگن پلی کیستیک هست بعضیا میگن نیست خودمم م ... چون پلی کیستیک ک باشی ذخیره بالاس نوران نباش چیزی نیست 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منتظرم01 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 452 چون پلی کیستیک ک باشی ذخیره بالاس نوران نباش چیزی نیست قربونت مهربونم نمیدونم امیدم به اینه باردار شم بدون دوا درمون چون شرایط درمان ندارم اصن مخصوصا بخوان به جراحی برسونم اصلا نمیتونم تو این شرایط
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 قربونت مهربونم نمیدونم امیدم به اینه باردار شم بدون دوا درمون چون شرایط درمان ندارم اصن مخصوصا بخوا ... نگران نباش عزیزم اصلاح کن سبک زندگیتو مطمعن باش بارداری میشی❤️❤️❤️ 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸