2777
2789
عنوان

مامانا ۱۲ هفته و ۱۳ لطفا بیاین

133 بازدید | 27 پست

زیز شکمتون  تا  تناسلی بزرگ شده    من  دکترم منو ارجاع داد به متخصص دیگه بعد سه ماه  نگرانم   علائمم خیلی فرق داره با بارداری اولم  😢

فشارمم میفته از حال میرم  چند دیقه غش میکنم  شکمم بزرگ شده ولی زیز شکمم نه بارداری قبلی زیز شکمم سه ماه بزرگ بود بعدا از ۶ ماه شکمم بررگ شد  تو برگه معرفی دکترم مخفف و بدخط انگلیسی نمیدونم چرادمنو فرستاده متخصص دیگه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان منم اینجورم شکمم بزرگ شده زیرش ن ...یعنی منم مشکل دارم 

اخه پسرم اینطور نبود دکترم همش استرس و نگرانی بعدم ارجاع  الانم  همش از حال میرم البته عزاداریم چهل روزه  همش گریه و ناراحتی بود استراحت مطلق بودم بدون رابطه 

اخه پسرم اینطور نبود دکترم همش استرس و نگرانی بعدم ارجاع  الانم  همش از حال میرم الب ...

غم اخرت باشه ...اما منم یازده هفته شکمم مثل پنج شش ماهه بزرگ شده اما زیرش ن ...یعنی وقتی خم میشم زیرشم خالیه انگار فقط شکمم قلمبه میشه 

اسی نترس هیچی نمیشه،اسی جنسیت بچه ات چیه؟؟؟

مشخص نیست نرفتم چند روز دیگه میرم  ولی خیلی ماه اول گرمم بود از هفته لقاح تهوع خیلی گرسنه سمت چپمم درد . از ماه اول شکمم واضح شد بااینکه شکم نداشتم خودم     برا پسرم  تهوع نداشتم گرمم نبود  شکمم نداشتم زیز شکمم درد باسمت چپ      شبیه نیست علائمم فقط ویار جفتشون انگور داشتم حالت عادی متنفرم انگور 😶

این هفته دارم غربالگری میرم   اخه دلیل اینکه دکتری  بعد سه ماه بفرسته دکتر دیگه چیه   ...

بسلامتی عزیزم،بد به دلت راه نده،انشالله که چیزی نیس

نمیدونم ای کاش خودت از دکترت همون لحظع میپرسیدی

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
مشخص نیست نرفتم چند روز دیگه میرم  ولی خیلی ماه اول گرمم بود از هفته لقاح تهوع خیلی گرسنه سمت چ ...

اسی اگه سمت چپت باشه،پس دخمله عزیزم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
بسلامتی عزیزم،بد به دلت راه نده،انشالله که چیزی نیس نمیدونم ای کاش خودت از دکترت همون لحظع میپرسیدی

نگفت  .گفت بهتری بزی پیش استادم حالا خودش بیست سال دکتر متخصصه  جز بهترین هاست     فقط ماه اول گفت استراحت بی استرس  یهو دختر دایی جونم که تزدیک بودیم هر روز خدا خبر همو میگرفتیم فوت شد هز اون موقع غش کردم چتدبار  فکر کردم از گریه است       😢