2777
2789
عنوان

مامانا ۱۲ هفته و ۱۳ لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست
ن چهارمی یکیش نموند 🤗

واسه منم  سومیه بعد ۱۴ سال    اولی تو سه ماه کوتاژ کردن              دوتا بچه داری  خدا حفظشون کنه   سومی که بسلامتی بغل بگیزی    واقعا دوتا کمه ما دوتا بودیم  دوست داشتیم حداقل سه چهارتا باشیم😅 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم  سومیه بعد ۱۴ سال    اولی تو سه ماه کوتاژ کردن       &n ...

این اتفاقی شد ...اگه تایپیکمو بخونی من عمل زیبایی انجام دادم دیگه قصد بچه دار شدن نداشتم .....الانم باورم نمیشه ذوقی هم ندارم ..این همه گرونی دکتر و دارو سونو مای بی بی شیر خشک کلا ترس همه چی دارم 😒

اسی اگه سمت چپت باشه،پس دخمله عزیزم

پسرمم سمت چپ بود  دقیق از ماه اول سمت چپ درد داشتم با تپش قلب احساس میکردم فکر کنم به تخمدان یا زمان بارداری مربوط باشه     البته دخمل باشه چی از این بهتر همدم مادر  خونه بی دختر  توش مهری نیست دختر خاله ام ازاول دختر میخواست ۴ تا اورد نشدبنده خدا    

یازده هفته ...اصلا من حسی ندارماولا هم هوس ترشی تند و قیسی لواشک کردم .بی اشتها شدم 

برا پسرم اشتها نداشتم  بااینکه تهوع هم نداشتم  دختر خاله ام بارداره ویارش مثل شماست پسرع     این هفته برم مشخص میشه جنسیت همه میگن پسره خودم میگم دختر 

این اتفاقی شد ...اگه تایپیکمو بخونی من عمل زیبایی انجام دادم دیگه قصد بچه دار شدن نداشتم .....الانم ...

واقعا سخته تو گرونی  ولی وقتی ادم بچه هاش بزرگتر میشه میگه کاش چندتا بودن من خاله ام چندتا داشت ما دوتا بودیم مادرم پشیمون بود بچه بیشتر ابتلا به سرطان زنانم کم میکنه مادرم ۴۵ فوت شد دوتا داشت دختر دایی ام یکی ۳۵ فوت شد بقیه اقوام که سه تا یا بیشتر دارن خداروشکر سالمن خاله ام ومادربزرگم اینا ۶۰ و ۷۰ جونم موندن خدا سایشون از سرم کم نکنه

برا پسرم اشتها نداشتم  بااینکه تهوع هم نداشتم  دختر خاله ام بارداره ویارش مثل شماست پسرع&n ...

هر چی خدا بخواد میشه .تاره من سرم گرفتگی رگ داره دردداره فقط ی قسمت الانم این سزارینی بخاطر عمل ....همش میگم موقع سزارین میمیرم 

این اتفاقی شد ...اگه تایپیکمو بخونی من عمل زیبایی انجام دادم دیگه قصد بچه دار شدن نداشتم .....الانم ...

دوست منم عمل زیباییدکامل کردپارسال صد خرج شد اونم مشکل شمارو داره  ولی بنظرم  ارزش شو داره بسلامتی بغل بگیری        

هر چی خدا بخواد میشه .تاره من سرم گرفتگی رگ داره دردداره فقط ی قسمت الانم این سزارینی بخاطر عمل .... ...

یعنی سزارین دردش بیشتره ؟  من دعا میکردم سز بشم درد طبیعی اولی درجه سه طبیعی شدم