بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی شما۴سال دانشگاه فرهنگیان درس خوندی حقوقم بهت دادن بعد استخدامت نکردن؟
میشه یه کم راجب روند قبل ازمون استخدامی توضیح بدی؟
🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)
اسی یه چیز بگم یکم بخندی 😂 من رشتم انسانیه بعد هرمی تو رشته ما بود برای رشته دانشگاهی فرهنگیان غش میکرد اون روز به همایش بود تقریبا ۱۰۰ نفر اینا بودن بعد مجری گفت کیا میخوان فرهنگیان باشن همه دست بلند کردن به جز من 😂😂😂😂 بعد روزی که اعلام نتایج اومد اول فرهنگیان رودیدم که قبول نشدممم اون قدرررر خوشحال شدم که حد نداشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 البته ایشالا دعا میکنم شما قبول بشید و موفق بشید کلا من تو آموزش و پرورش کار کردن علاقه ای ندارم :)
عزیزم فقط تا امید نباش تو میتونی و موفق میشی من دو بار کتبی قبول شدم و مصاحبه افتادم با کمال پر رویی ادامه دادم و بار سوم با تلاش بیشتر نفر اول شدم و مصاحبه قبول شدم.دعا میکنم سال بعد خبر قبولیت رو به ما بدی