2777
2789
عنوان

قبول نشدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 62 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیره ان شاءالله 

موفق باشی عزیزم

یه سوال داشتم

یعنی شما۴سال دانشگاه فرهنگیان درس خوندی حقوقم بهت دادن بعد استخدامت نکردن؟

میشه یه کم راجب روند قبل ازمون استخدامی توضیح بدی؟

🖤حمید مهدوی🖤درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

اسی یه چیز بگم یکم بخندی 😂 من رشتم انسانیه بعد هرمی تو رشته ما بود برای رشته دانشگاهی فرهنگیان غش میکرد اون روز به همایش بود تقریبا ۱۰۰ نفر اینا بودن بعد مجری گفت کیا می‌خوان فرهنگیان باشن همه دست بلند کردن به جز من 😂😂😂😂 بعد روزی که اعلام نتایج اومد اول فرهنگیان رودیدم که قبول نشدممم اون قدرررر خوشحال شدم که حد نداشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 البته ایشالا دعا میکنم شما قبول بشید و موفق بشید کلا من تو آموزش و پرورش کار کردن علاقه ای ندارم :)

مصاحبه هم رفته بودی از کجا میدونی هشت نمره کم داشتی نزده بود که؟! منم قبول نشدم 😓😓😓

اره مصاحبه م عااااالی بود .خوده مصاحبه گرا گفتن به معلمی میخوری 

اخرین کسی که تو شهرمون قبول کردن 58 بود من 50 شدم 

شما چند شدی؟ بازم شرکت میکنی؟

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

عزیزم فقط تا امید نباش تو میتونی و موفق میشی من دو بار کتبی قبول شدم و مصاحبه افتادم با کمال پر رویی ادامه دادم و بار سوم با تلاش بیشتر نفر اول شدم و مصاحبه قبول شدم.دعا میکنم سال بعد خبر قبولیت رو به ما بدی

عزیزم،نگران نباش،منم خواهرم قبول نشد ولی اصلا ناراحت نیست،شکست یه بخش از زندگیه،دنیا به جنگ با ادمای ...

ممنونم بابت حرفای قشنگت❤

من ادامه میدم و نا امید نمیشم

بیشتر از این ناراحتم که خانواده م همه جا گفتن که امتحان دادم و مصاحبه م رفتم الان همه یکی یکی زنگ میزنن چی شد چی شد😢

چقدررررررررر بهشون گفتم نگید کو گوش شنواااا

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘