2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن نیاز به چیزی نیست وقتش باز میشه

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….
خواستگار وجود نداره همه شدن یک روزه دنبال هوسن

ارتباطاتت باید بیشتر باشه .مامانت با خانما در اراباط باشه .انقدر ادم هستن تو کار خیرن معرفی میکنن جوونا رو بهم تو مسجدا بیشتر.من خودم کسیو میشناسنم چقدم بهم اصرار میکنه که معرفی کنه ولی ما یه مقداری با ازدواج با غریبی مشکل داریم .

چرا این کارو کرده . واقعا تاثیر داشته

هم ناراحتم از کارش هم خوشحال چون خیلی دوسش داشتم و اونم اینجور ادعا می‌کرد ولی وقتی ولم کرد و با عکسام تهدید کرد کرد و پولمو خورد فهمیدم آدم درستی نبوده زاتش خراب بوده خوب شد شناختم

ارتباطاتت باید بیشتر باشه .مامانت با خانما در اراباط باشه .انقدر ادم هستن تو کار خیرن معرفی میکنن جو ...

آدم خوب باشه غریبه فلمیل مهم نیس. مادر من جایی در نمیاد. منم برا ازدواج دومم میخام

آدم خوب باشه غریبه فلمیل مهم نیس. مادر من جایی در نمیاد. منم برا ازدواج دومم میخام

ادمای خیر توی مساجد زیادن که معرفی   میکنن .تو این زمونه پیش خدا هم ادم باید اشنا و پارتی داشته باشه چه برسه ازدواج