2777
2789

من بعضی وقتا حس غش ومردن بهم دست میده اظطراب الکی نمیدونم پانیکه یا نه ولی حس خیلی بدیه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

آره من بعد از سقطم دچار پانیک شدم 

لائمم بشدت غمگین بودم همش گریه میکردم تو خونه نمی تونستم بمونم همش میگفتم بریم بیرون از خونه دلم حمع رو میخواست احساس خفگی داتم به حدی که تو خونه خودم روز نمی تونستم بشینم خفه می شدم حتی غذا رو هم چند روز من ایستاده و در حال راه رفتن میخوردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بعضی وقتا حس غش ومردن بهم دست میده اظطراب الکی نمیدونم پانیکه یا نه ولی حس خیلی بدیه

من چندین مدت اینجوری بودم همه ی دکترام رفتم و چیزیم نبود وگفتن همش حمله پانیک هست امروز رفتم روانپزشک و واسم دارو نوشت اما دلم نمیخواد از این قرصا بخورم

من چندین مدت اینجوری بودم همه ی دکترام رفتم و چیزیم نبود وگفتن همش حمله پانیک هست امروز رفتم روانپزش ...

من دکتر نرفتم اصلا میاد خودشم خوب میشه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
رفتید دکتر؟؟الان خوب هستید؟؟

آره اوائل چند دکتر عوض کردم اصلا خوب نبودم فقط توی جمع خوب بودم چند وقت رفتیم شهرستان خونه مادر شوهرم اونجا خواهر و برادرام نزدیکم بودن می رفتم می اومدم خوب بودم به محض اینکه میرفتم خونم چون شهر غریب بودن باز اینجوری حالم بد میشد تا اینکه دفعه سوم دکترم رو عوض کردم و داروش بهم ساخت و خوب شدم الانم تا حالم بد میشه فوری قرصم رو میخورم

من از اسفند اینجور شدم بهتر کهذنشدم هیچ بدترم شدم کلافه شدم از بس تو دکتر و سروم بودم

انشا الله زودتر خوب بشی عزیزم 

من از اسفند اینجور شدم بهتر کهذنشدم هیچ بدترم شدم کلافه شدم از بس تو دکتر و سروم بودم

به منم چند نوع قرص داد دوره اول مصرف کردم خوبم کرد اما دورهای بعدی من فقط دوتا از قر ها رو میخورم فلوکستین و پروپرانول هر دو بهم ساخته و جواب گرفتم