2777
2789
عنوان

غذا برای مهمان با گوشت چرخ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 15361 بازدید | 128 پست
پیاز داغ سیب زمینی آب پز و جعفری و گوشت چرخ‌کرده داخل نون لواش  کاملشو بگم؟

خب یکوسمبوسه غذایی.برای مهمانی شیک نیست بیشترفینگرفودتولدهست

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کباب تابه ای خوبه.   قیمه ام با چرخکرده گرد خوبه خورشت چرخکرده قلقلیم با سیبزمینی سرخ کردا

این خورشت هم خوبه 

من فقط قلقلی میزارم سیب‌زمینی سرخ شده 

چیز دیگه نمیخواد؟؟ 

خانواده همسرم نخوردن تاحالا فک کنم یزره سخت خوراکن😂 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

کلم پلو درست کن یاعدس پلو 

یامثلا قلقلی درست کنی پیاز داغ کوچیکی هم درست کنی زردچوبه رب گوجه بزنی گوجه حلقه شده هم بریزی واب ویکم که گوجه هانرم شد قلقلی بریزی توش یه قل بزنه وخاموش کنی دارچین هم یه تیکه بندازی توش وبابرنج بخوری

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
کجا بده خیلیم خوبه خوراک چرخ کرده با سیب زمینی سرخ شده هم خوشمزس

خانواده همسرم زیاد مجلسین منم تاحالا همش مرغ شکم پر اینجور چیزها گذاشتم الان خجالتم میاد

کلم پلو درست کن یاعدس پلو  یامثلا قلقلی درست کنی پیاز داغ کوچیکی هم درست کنی زردچوبه رب گوجه ب ...

سیب زمینی سرخ شده هم کنارش

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

میتونید کباب لا پلو درست کنید 

کوفته ریزه درست کنید لابه لای برنج سرو بشه 

اگه غذا تون یه نوعه همون کباب تابه ای بهتره

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
پیاز داغ سیب زمینی آب پز و جعفری و گوشت چرخ‌کرده داخل نون لواش  کاملشو بگم؟

مرسی عزیز 

شامم باید رسمی تر باشه سمبوسه نه

این خورشت هم خوبه  من فقط قلقلی میزارم سیب‌زمینی سرخ شده  چیز دیگه نمیخواد؟؟  خانو ...

بهترین گزینه بنظر من ایناست 

عدس پلو با گوشت چرخ کرده و سالاد

قیمه با گوشت قلقلی و سیب زمینی سرخ کرده 

کتلت با گوجه و سیب زمینی سرخ شده با برنج 

این مدلی منظورمه البته این با مرغ چرخ کرده هست... گوجه حلقه ای میتونی بریزی توش یاسرخ کنی بزاری کنارش... غوره هم من ریختم

آبگوشت چرمی فقط کباب میشه دیگه هیچی.

کباب حسش نیس 

ریسکش هم بالاس 

و یکی از اقوام همییشششه کباب میزنه نمیخوام کباب باشه😂😂