2777
2789
عنوان

غذا برای مهمان با گوشت چرخ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 15350 بازدید | 128 پست

اگه میتونید بادنجون بخرید خورش بادنجون با گوشت چرخکرده درست کنید

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتلت با برنج وگوجه وااای هوس کردم.

عدس پلو.با کشمش و خلال پسته وزعفران.

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

کوفته دلمه کوبیده ماهیتابه ای عدس پلو کباب دستی

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
کوفته  بپز. یا ماکارونی.  دلمه فلفل و کدو گوجه بادمجون پیاز.‌

کوفته خوبه هااا 

ولی دیر شد الان سبزی نگرفتم حیف  باید صبح سفارش میدادم 

ماکارانی هم سبکه دلمه اونجوری هم نمیخورن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه عزیزم خیلی هم خوبه دستتم درد نکنه  میتونی یه دیس کتلت یا کباب تابه ای بذاری  یه دیس ه ...

خوبه 

همیشه دونوع غذا میزارم و سنگین میخوام این دفعه سبک بگیرم 

ولی یه جوریم🥴🥴

زشت نیست یدفعه سنگین یدفعه سبک؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃