2777
2789
عنوان

غذا برای مهمان با گوشت چرخ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 15343 بازدید | 128 پست
منم یه مدت زیادی مرغ شکم پر درست میکردم برای مهمونام و چقدرر هم دوست دارن اما ایندفعه نمیخوام بزارم

به به همه هنرمندا و کدبانو ها امروز جمعن اینجا 

ماشالله شما که هنرمندی خودت شب هم سنگ تموم بزار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت زیادی مرغ شکم پر درست میکردم برای مهمونام و چقدرر هم دوست دارن اما ایندفعه نمیخوام بزارم

آره پررو میشن😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
به به همه هنرمندا و کدبانو ها امروز جمعن اینجا  ماشالله شما که هنرمندی خودت شب هم سنگ تموم بزا ...

همین کار خراب میکنه😂😂

همیشه دو نوع میزاشتم و کلی تدارکات 

امشب احساس میکنم غذام سبکه 😂😂

اما دارم جلوی خودم میگیرم یه نوع بپزم تا بد عادت نشن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
با چی اب هندونه میگیری با ابمیوه گیر؟؟

😂😂😂😂نه عزیزم با آبمیوه گیری که نمیشه 

با مخلوط کن ...میریزم تو مخلوط کن وقتی حسابی له شد از روی آبکش ردش میکنم بافت سفت هندونه و دونه هاش میمونه و آبش رو میریزم تو پارچ ...البته مخلوط کن ی قسمتی داره توری داره مال من خراب شده ب این روش ابش رو از ابکش رد میکنم

اخر دیشب چی پختییییی 

عزیرم😂😂

تازه اومدم سایت میخواستم پیدات کنم 

همون برنج زعفرانی با کباب تابه ای سیب زمینی و گوجه سرخ شده و سبزی خوردن و سالاد شیرازی 

جاتون خالی 

همه خوردن اتفاقااا مادرشوهرمم زیاد خورد😂😂

اصلا نگفت بده یا خوبه ولی شناختمش دیگه اگر دپست نداشته باشه نون سبزی یا برنج خالی میخوره دوست داشته باشه سرش اصلا بالا نمباره و تند تند میخوره 

خدارا شکر دیشب هم غذاش خورد اضافه هم براش کشیدم😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃