2777
2789
عنوان

اگه یه نفر رو دوست داشته باشین

91 بازدید | 16 پست

اگه یه نفر رو دوست داشته باشین اما اون کاری بکنه که شما نسبت بهش بدبین بشین مثلا تو صفحه چت نمونه بره ده دقیقه بعد جواب بده یا بازدیدش رو ببنده یعنی نفهمین آنلاینه

و هر شب که ساعت ۳ به بعد میخوابه ساعت ۱۲ بگه خوابم میاد و باید برم و شما هنوز داری حرف میزنی حرفتو قط کنه هی بگه شب بخیر شب بخیر و جوری که بهش شکاک و بدبین شده باشین به خاطر کارای خودش و تا مرز دیوونگی پیش برین اما ته دلتون دوستش داشته باشین چی چی کار میکنین؟؟ این کارا چه معنیی داره یعنی یه جای کار میلنگه؟؟

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همیشه این طوری نیست که یه جای کار بلنگه !

گاهی ادم حوصله نداره یا کار دیگه داره 

یا بعد از خداحافظی خوابش نمیره !

هر چند که منم به این حرکات به شدت حساسم و بارها بهش تذکر دادم 

الان بهتر شده و رعایت میکنه 

فقط بهش توضیح بده که از چی ناراحت میشی

یا مثلا صبح که بیدار میشی و میبینی چندین ساعت بیشتر بیدار مونده ، به روض بیار!بگو چرا تا دیر وقت نخابیدی؟!!!

دو سه بارم قهر کن بخاطر اف شدنش از صفحه و بگو بی احترامی به خودم میدونم این حرکتو !

شاید اصطلاح کرد 😁

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

اگه تو رابطه اونقدر به طرفت اعتماد نداری ک میترسی بره یا خیانت کنه باید از اون رابطه خارج شد 

طرفتو محدود نکن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

چند سال باهاش بودی ک دوستش داری ازکجا میدونی دوست داشتنت هوس زودگذر نیس چن سالتونه اینقدر راحت ب این آقایون اعتماد نکنید وسریع پا ندید گلم ذهنت درگیر عشق وعاشق های سن پایین نکن تجربه کسب کن بیخیال شو والا از دنیا عقب نمیفته اگه دوست پسر نداشته باشی اتفاقا خیلی هم راحت تری بهت دستمالی نمیشه وگاهی سوء استفاده سعی کن با ی آدم حسابی باشی ک برات ارزش قائل باشه درآخر شاید زیادی آمارشو میگیری پسرا متنفرن ازاینکه گزارش بدن کجان یانه

ته توشو هرجور شده درمیارم

میگم انلاینتو بزار یا شبا چرا انلاینی

باهاش اول حرف میزنم وانتظار دارم.منطقی جواب بده اگه نداد خودم ته توشو یجور درمیارم

ادامه رابطه احساسی اشتباه ظربه بزرگی داره تو روحت

بله یه جای کار  خیلی میلنگه متاسفانه هر چقدرم دوسشداشته باشی بازم باید فراموشش کرد و ناراحت نبود چون تو نهایت کسیو از دست میدی ک نخاستت موقعیتای بهتریم هست بعدا متوجه میشی

الان تو همین مرحله ام دارم جون میدم اماقیدشو زدم

🥺🥺🥺

من چی من چیکار کنم منم قیدشو بزنم؟ اخه اصلا مثل قبل نیست یکبار داشت خیانت میکرد بخشیدمش هربار که بهش چیزی میگم میگه تو الکی بهم شک داری

نه همیشه این طوری نیست که یه جای کار بلنگه ! گاهی ادم حوصله نداره یا کار دیگه داره  یا بعد از ...

قهر کنه ؟ مگه بچس؟ اینکارا دیر یا زود طرفو سرد میکنه آدمی ک قراره بره یا خیانت کنه میکنه با اینکارا و گیر دادن و غر فقط بیشتر خسته میشن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋
🥺🥺🥺 من چی من چیکار کنم منم قیدشو بزنم؟ اخه اصلا مثل قبل نیست یکبار داشت خیانت میکرد بخشیدمش هربا ...

اره قیدشو بزن بااین طور آدماموندن فقط تموم شدن جوونیته

تاقبل از درآغوش کشیدنش گمان میکردم زندگی فقط زنده بودن است💜🦋⁦♥️⁩ یه صلوات مهمونم میکنی رفیق  
قهر کنه ؟ مگه بچس؟ اینکارا دیر یا زود طرفو سرد میکنه آدمی ک قراره بره یا خیانت کنه میکنه با اینکارا ...

یکبار خیانت کرد خودم بخشیدمش کمکش کردم بزارتش کنار الان میگه تو الکی حساسی هنوز به گذشته فکر میکنی.

قهر کنه ؟ مگه بچس؟ اینکارا دیر یا زود طرفو سرد میکنه آدمی ک قراره بره یا خیانت کنه میکنه با اینکارا ...

یعنی چی مگه بچس؟!

منظورم اینه ناراحتیشو به روی اون اقا بیاره و بهش بفهمونه !

ببین برا خودت پیش نیومده که شببخیر بگی و خوابت نره بیدار بمونی و مثلا کلیپ ببینی؟!

من وقتایی که فکرم درگیره نمیتونم بخوابم 

گاها دوازده شببخیر گفتم و تا چهار صبح نخابیدم 

این یعنی خیانت!؟

نه این طوری نیست به نظرم !

تنها راهشم حرف زدنه 

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
یکبار خیانت کرد خودم بخشیدمش کمکش کردم بزارتش کنار الان میگه تو الکی حساسی هنوز به گذشته فکر میکنی.

اوه !

اگه سابقه داره که دیگه هیچی خواهرم 🥲من منظورم کسایی بوده که کلکی تو کارشون نبوده تا حالا!

اشتباه رو همون موقع کردی که بخشیدی!

الانم سرد شده ازت و میدونه هر کاری کنه دوسش داری متاسفانه 

محکم باش و نزار در حقت بدی کنن 🙂