2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شوهرم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

کسی که یه اخلاق و رفتار بدی رو داشته باشه و یهو با اومدن یکی تغییرش بده تقریبا میشه گفت غیرممکنه شایدم جز محالات باشه...با تغییر کردن و خوب شدن طرف مقابل وارد رابطه و زندگی نشید 

اره 

رفیقا و اکیپاشو ول کرد 

سیگار و مشروبو گذاشت کنار 

رفت سرکار 

اما الان باهم نیستیم و ۵ ساله که تمام شده اما میدونم که دیگه مثل گذشتش ادم بدی نشد 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

آره

نماز میخونه حتی

دعوا نمیکنه دیگه

دیگه عصبی نمیشه

از کار تموم میشه خیابونارو ول نمیچرخه و میره خونه

🙃

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

بچه ها من و دوست پسرم جفتمون ۳۷ سال مجرد یکماه و خوردی هست آشنا شدیم همون اول گفت اهل ازدواج نیستم یکماه اول مهربون بود و مسیج صبح بخیر شب بخیر میداد دیگه نمیده فقط روزی یک تماس دو دقیقه ای میگیره قرارامونم فقط پنجشنبه ها خونه دوستشه  تفریحشو باغ با رفیقاش مجردی میره  منم دیدم اینطوریه میخوام بندازمش توی خرج ۱۶۰۰ اون روز گرفتم الآنم اینو فرستادم کارم درسته ؟ نگید کات کن چون ۳ سال تنها بودم مورد خوب تو سن من نیست یا کمه  

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
عزیزمممم

قشنگه نه؟🙃اوندفعه کنارم نماز میخوند حمد و سوره رو یواش یواش میخوند من میشنیدم ذوق میکردم

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙