2777
2789
عنوان

خجالت

237 بازدید | 21 پست

ماجرا ازاونجایی شروع شد که همسر من وقتی مجرد بود به خواهرومادرش سپرده بودبراش یه دختر خوب برای ازدواج پیدا کنن اوناهم دنبال دخترایی میگشتن که شبیه خودشون باشه مثلاچون مادرشوهرم خیلی سال پیش توروستا بودسعی می‌کرد ازاونجا پیدا کنه طبق سلیقه خودش..نه اینکه منظوربدی داشته باشم نه اصلا ولی مثلا ملاک اونا فقط این بود که خوشکل باشه ولاغر نباشه واهل کار باشه ولی همسرم دوست داشت که حتما درس خونده باشه،حجاب داشته باشه.امروزی باشه(ازنظر رفتار و..)..خلاصه خودش دست به کار میشه ومن راانتخاب میکنه وخانواده همسرم هم موافق وخدایی خیلی مهربونن..

ولی بعداز یه مدت متوجه شدم یه سری اختلافای فرهنگی زیادییی بینمون هست که همسرم بهشون فکر نمی‌کرد..وحس میکنم مدام جلوی من خجالت میکشه ولی من دلم نمیخواد این احساس روداشته باشه💔

بچه ها مثلا همسر من درتمام طول عمرش حتی یه تولد هم نداشت وخودم براش گرفتم.

مادرشوهرم خیلی ماهه ولی خیلی راحت دروغ میگه.جوری که آدم به راحتی متوجه میشه وهمسرم خیلی خجالت میکشه.

یا مثلامادرشوهرم بااینکه لباسای خوب داره میرفت اوایل لباس پاره جلوی من می‌پوشید که فکر کنم همون روز بچه هاش بهش گفتن ودیگه اینکارو نکرد

هستین بقیش روبگم؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یا مثلا جاریم معتقده بچه دختر خوب نیست ومن روکه میبینه مدام از بچه پسر آوردن میگه وبهم میگه مادرشوهرم فقط پسر دوست داره..یه به رفتم خونشون دامنش روداد دستم گفت برام بابشکاف بازش کن که آستینش کنم وبدوزم که تونیکم..

اگه اینو به همسرم بگم دیگه نمیزاره برم‌اونجا..

دلم براش کباب میشه...

ساکت میشه..یه گوشه غمگین میشینه..

بارها سعی کردم بهش بفهمونم هیچ اشکالی نداره ولی انگار براش سخته..

درحالی که من مشکل زیادی ندارم..

هیچوقت براش تولد نگرفتن..

همیشه بهش میگفتن خرج نکن..چیزی نخر..

توبچگی سرویس نداشته ..مسافت های طولانی مدرسه رودرحالی که توی شهر بودن پیاده می‌رفته.. 

پدرشوهرم خسیس بوده..

2790
2778
2791
2779
2792