2777
2789
منظورم از شرایط ازدواج بود چرا جو میگیری یعنی به جای مهریه حقوقم بگیرن راجب اون مدل ازدواجم که میگین ...

ممنون انشالله خوشبخت میشن مگه تو مدرن کجا ها قرار میزارن ؟؟؟که شما میگید تو کافه خوب جلوه میدن ، من به عنوان کسی که پنج ساله ازدواج کردم میگم  که هر چیم بگردی ذات شو نمیشناسی پنج سال اول زندگی خودشو نشون میده  دقیقا برای همین نباید پنج سال اول بچه اورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملک باباش   دوست من پدر شوهرش ۲۰ سال پیش یه طبق انداخت پشت قبالش  دقیقا گرفت خونه رو

چه دل خوشی داری شما

بیست سال پیش وضع‌ مردم فرق داشت

الان من‌ پدرایی دیدم پسرای خودشون رو با اردنگی میندازن بیرون خرجشون رو دیگه نمیدن. اونوقت پدره بیاد اموال خودش رو بزنه به نام عروس؟ از نظر قانونی هم مهریه فقط بر عهده شوهره....به پدرشوهر هیچ ربطی نداره

مگر اینکه پدرشوهری خیلی ثروتمند باشه...چند تا خونه داشته باشه...

۹۹ درصد مردم اینکارو نمیکنن.‌

چه دل خوشی داری شما بیست سال پیش وضع‌ مردم فرق داشت الان من‌ پدرایی دیدم پسرای خودشون رو با اردنگی ...

۹۹ و نیم درصد اینکارو نمیکنه مگه میلیاردر باشه،  الان پدرا به پسر خودشون هزار نمیدن میگن خودت فقط باز بیان به عروس بدن

من که میگم ۹۹.۹۹ درصدم اینگارو نمیکنن😉

آقا اصلا ۱۰۰ درصد😁

باور کنید هیچکس توی این زمونه نمیاد ملک به نام دختر مردم بزنه

الان ملک شده خدا تومن

مردم دیگه‌ حتی سرویس طلای عروسی رو هم به زور میخرن...

قدیما‌ ملک ارزون بود...طلا ارزون بود

ما خودمون برای عروسمون طلا زیاد خریدیم....سر عقد ماشین بهشون دادیم....

ولی الان برادر کوچیکم‌ بخواد زن بگیره اوضاع زمین تا آسمون فرق کرده.‌ 

چرا سریع میپری به آدم من امر به معروف نکردم ‌که نظرمو دادم وااااا ، حالت خوبه ؟؟

والا انقد ادمای عجیب تو نی نی سایت میبینم امپر میچسبونم صبحم بحث همین بود متاسفانه خیلیا نمیدونن نباید به کسی نظرو تحمیل کنن الان کامنت شمارو دیدم دوباره یادش افتادم

ممنون انشالله خوشبخت میشن مگه تو مدرن کجا ها قرار میزارن ؟؟؟که شما میگید تو کافه خوب جلوه میدن ، من ...

ولاال من بیچاره تا هجده سالم بیش نیست همه خواستگاریام سنتی بوده منم جواب رد دادم فعلا میخام درس بخونم ولی راجب سوالتون برا هر کسی متفاوته مثلا دختر عم با شوهرش که اتفاقا مذهبیم بودن سر یه ترم دانشگاه با هم بودن بعد اولش اکیپ بودن دوست ساده یعنی یه شناخت قبلی تو موقعیتای مختلف و برخورد طرفین با ادما رو داشتن بعدا با هم دوست شدن بعدم ازدواج فقط چون خانودش مذهب یبود یه جریاناتی بود اولش دختر عمم با مامان بزرگم میرفتن مسجد تا مامان پسره بپسنده که شاید باورت نشه پندید و اومد خواستگاری روحشم خبر نداشت پسرش دوساله با ابن دختر دوسته    

ولاال من بیچاره تا هجده سالم بیش نیست همه خواستگاریام سنتی بوده منم جواب رد دادم فعلا میخام درس بخون ...

خخخخخ انشالله خوشبخت شی و موفق باشی ، اگر اینجا خارج بود حرف شما رو صد در صد قبول داشتم ولی خب  ایران قضیه اش فرق میکنه مردا بعضیاشون چرخاشونو میزنن بعد میرن به خانواده میگن دختر آفتاب مهتاب ندیده میخایم ، بازم نظر شما محترمه موفق باشی