2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میدونم یکی از پسرای فامیل که منتظر بودم منو بگیره رفت یکی دیگرو گرفت بعد سه سالم بدون بچه مرد دوتا خونه و ماشین در حد ۵ ملیارد و دیه تصادف و حقوق  برای دختره موند حالا اگه من بودم طرف دو تا بچه یتیم مینداخت رو دستم طلبکارا هم میومدن دم در 😐

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
اره دیگه به عروس به معنای واقعی میگن کوفت میقولی

حداقل باید حق بکارتش صاف و صوف بشه !!!! 😖😖🥴🥴😖😖🥴😖😖🥴😖🥴😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖🥴🥴🥴😖😖😖🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 

مهریه ها ۱۴ تا سکه بشه اونایی که بیشتر میخوان باید مالیات بدن مثلا بالا ۳۰۰تا ۱۵ درصد مالیات بدن بعد ...

خوب دیگه دخترا باید مهریه رو دنگ ملک واقعی بردارن  

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
چه مزخرف پول مفت به دولت من که از اولم با مهریه مخالف بودم ازدواج سنتی دیگه دوست ندارم مدرن ازدواج م ...

مزخرف نیس اتفاقا دارن کاری میکنن مهریه کم بزارن 

بعدم شما ازدواج مدرن از یه جایی دوست میسی دیگه درسته حالا دانشگاه یا کلاسی جایی تو سنتی تو خونه آشنا میشن زیر نظر خانواده ، که مطمعنی قصدش ازدواجه ، سنتی که به معنی قبلا نیس که ندید ازواج کنی الان خواستگاری هم ما میریم برای داداشم مشاور قبل ازدواج میگن باید بریم بعدم شش ماه رفت و آمد کنن باهم بنظرم اینجور سنتی بهتره تا سنتی قبل یا مدرن

نظر خوبیه ولی پسر مجرد ملکش کجا بود که دختر دنگ برداره  

ملک باباش   دوست من پدر شوهرش ۲۰ سال پیش یه طبق انداخت پشت قبالش  دقیقا گرفت خونه رو 

از این پدرشوهرا کم پیدا میشه الان خیلی زرنگ شدن همچین اجازه ای نمیدن

خوب همون ۱۴ تا با حق طلاق  مسکن  تحصیلات  اشتغال  خروج از کشور  حضانت مساوی  تصنیف اموال

مزخرف نیس اتفاقا دارن کاری میکنن مهریه کم بزارن  بعدم شما ازدواج مدرن از یه جایی دوست میسی دیگ ...

منظورم از شرایط ازدواج بود چرا جو میگیری یعنی به جای مهریه حقوقم بگیرن راجب اون مدل ازدواجم که میگین اون دیگه سنتی نیست نیمه مدرنه    در ضمن حالا چیشد شما به فکر امر به معروف من افتادی بنده طبق تجربه اطرافیان و هم چنیین به خاطر شغل وکلت و مشاوره خانواده بودن اطرافیانم میدونم که این مدل ازدواج نیمه مدرن مشکل داره اولا تو کافه زیاد نمیشه کسی شناخت چون اصولا خودشون خوب جلوه میدم و دوما علاقه این وسط مطرح نیست من نمیتونم به کسی بگم ساعت شش بیا کافه ببینم میتونم عاقت باشم یا نه این از بعد روانشناسیشه خودمم یه دلیل سوم دارم اونم اینه که بر خلاف همه فامیل که ازدواج رفاقتی و موفق داشتن پسر دایی بزرگم نیمه ئمدرن ازدواج کرد اونم به خاطر لاشی بازیای خودش بود چش ترس شده بود عاشق کسی نمیشد اخرشم تا پای جدایی رفتن چون اخلاقا به هم نمیخورد منم از این مدل ازدواج فاصله میگیرم مبادا اینجور ادما سمتم بیان شما هم هر طور که صلاح میدونی ازدواج کن انشالله برادرتونم خوشبخت بشن

منظورم از شرایط ازدواج بود چرا جو میگیری یعنی به جای مهریه حقوقم بگیرن راجب اون مدل ازدواجم که میگین ...

چرا سریع میپری به آدم من امر به معروف نکردم ‌که نظرمو دادم وااااا ، حالت خوبه ؟؟