2777
2789
عنوان

لک بارداری همیشه خطرناک نیست مگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
چی خوردی؟ چی بهت داد

والا حرف چهار تقریبا چهار و نیم سال پیشه اوایل دوتا امپول بهم داد که اوایل بارداریم بوده تقریبا دوماهگی بعدش دیکه دوبار لکه بینی کردم چیزی بهم نداد سونو برام نوشت گفت مشکلی نداره بجه ابشم ب اندازست معیاینه کرد گفته کیسه اب هم پاره نشد ولی از همون اول نه رابطه داشتم نه کار میکردم همش استراحت 

والا حرف چهار تقریبا چهار و نیم سال پیشه اوایل دوتا امپول بهم داد که اوایل بارداریم بوده تقریبا دوما ...

من پریروز دوقطره خون اومد بعدش لک استراحت کردم الان دیگه ندارم. رفتم بیمارستان شیاف و قرص نداد. نمیدونم باید چیکار کنم. تازه پنج هفته و.دوروز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریروز دوقطره خون اومد بعدش لک استراحت کردم الان دیگه ندارم. رفتم بیمارستان شیاف و قرص نداد. نمید ...

عزیزم حتما مشکلی نداری که واست ننوشت اگه خواستی برو دکتر خودت واست سونو بنویسه خودسر کاری نکن

دکتر خودم مسافرته هفته دیگه میاد

خب عزیزم‌ اگه گفتن مشکلی نداری حتما نیست بد بدلت راه نده من اون دوبار اخری که لکه بینی داشتم هیچی بهم ندادن گفتن هیچ مشکلی نداری ایشالا که هیچ مشکلی نداری وه یه نی نی سالم و عاقبت بخیر نصیبت بشه استرس بخودت راه نده

حتما میدونم شیاف احتمال الرژی هست و الا جنس ایرانی به درد نمیخوره... هیچی اندازه قرص دوفاستون خوب ن ...

چجور میتونی طبق تجربه نسخه بپیچی اونم وقتی بحث سلامت مادر و جنین وسطه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40