2777
2789
عنوان

مهاجرت به آلمان یا کانادا؟

949 بازدید | 23 پست

سلام.دوستان کسی هست که خودش یا اطرافیانش مهاجرت کرده باشن به یکی از این دوتاکشور؟من خودم مهندس برقم.آلمانی رو تا حدودی چند سال پیش خوندم و موقع کرونا که آنلاین شد ولش کردم.انگلسی ولی آیلتس دارم.بابت زبان مشکلی ندارم یعنی.میتونم آلمانی رو زیر یک سال تموم کنم و انگلیسی هم مدرکم منقضی نشده.مشکلم کار هست.خودم مهندس برقم و شوهرم مهندس مکانیک.جفتمون تحصیلی اپلای کنیم, بابت کار میخاستم بپرسم اونجا چه جوریه؟گیر میاد راحت؟فوق لیسانس بریم یا دکترا؟

کانادا بهتره 😍😍

منم ببر تا برات چمدوناتو جابجا کنم و کارای اونجاتو انجام بدم 

دستپختمم عالیه، 😌😌

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طبیعتا سلیقه اکثر افراد کانادا رو بیشتر میپسنده بستگی به خودتون داره

به نظرم تحصیلی برای ارشد برید راحت تره تا بخواید برای دکترا فاند بگیرید چون خواهرم آلمانه میگه بیشتر استادای دکترا بچه های ارشدشون رو برای فاند برمیدارن، هرچند ارشد مجدد ممکنه یکم سخت باشه قانع کردن سفارت اما من یه نفرو میشناسم ارشد مجدد ایتالیا رفت با سن زیاد و البته سابقه کار، میدونم ایتالیا کمتر سخت میگیره ولی میخوام بگم که بالاخره میشه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
کانادا بهتره 😍😍 منم ببر تا برات چمدوناتو جابجا کنم و کارای اونجاتو انجام بدم  دستپختمم عالی ...

عزیزم  

کانادا یخرده گرون تره نسبت به آلمان وگرنه شک نمیکردم.با این وضع ریال و دلار میترسم از پس شهریه های کانادا و مخارج زندگی برنیام.واسه همین میخام بدونم کدوم بازار کارش برای رشت مهندسی بهتره؟اگر آلمان بهتره برای اون اقدام کنم.

اپلای کانادا سخت تر هست. بعدم من دوستام که رفتن کانادا میگفتن باید زبان فرانسوی بلد باشی اگر میخوای کار کنی اونجا با لحجه کبک، البته اونا رفتن مونترال شهرهای دیگشو نمیدونم

فکر کنم آلمان برای مهندسی بهتر و راحت تر باشه

اپلای برای فوق راحت تر از دکترا هست. فاندها برای دکترا محدودتره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خب طبیعتا سلیقه اکثر افراد کانادا رو بیشتر میپسنده بستگی به خودتون داره به نظرم تحصیلی برای ارشد بر ...

آره کانادا فرهنگش جالب تره.آلمان سوسیالیسته و خشک و...

چه رشته ای بودن خواهرتون؟ارشد مجدد سخت میگیرن یخرده.برای ارشد فاند دادن بهشون برای آلمان؟

اپلای کانادا سخت تر هست. بعدم من دوستام که رفتن کانادا میگفتن باید زبان فرانسوی بلد باشی اگر میخوای ...

من فکر میکردم فاند ارشد کمتر و سخت تر باشه.چون مدت زمان تحصیل محدودتره و کار تحقیقاتی انجام نمیدن دانشجوها فاند کم بگیرن یا اصلا نگیرن.پس برعکسه؟

خب طبیعتا سلیقه اکثر افراد کانادا رو بیشتر میپسنده بستگی به خودتون داره به نظرم تحصیلی برای ارشد بر ...

من سابقه کار مرتبط با رشته دارم.معدلم فقط خیلی بالا نست دوره کارشناسی.برق به شدت سخته.معدلم حدود 16 ایناست.میتونید بپرسید ازشون شانسی دارم برای اپلای با این معدل؟  

عزیزم     کانادا یخرده گرون تره نسبت به آلمان وگرنه شک نمیکردم.با این وضع ریال و دلار میت ...

من برا بقیش اطلاعی ندارم 🥺🥺🥺

هرموقع خواستی بگو 

بلاخره شما مهندسی و منشی میخوای 😁😁🤤

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من فکر میکردم فاند ارشد کمتر و سخت تر باشه.چون مدت زمان تحصیل محدودتره و کار تحقیقاتی انجام نمیدن دا ...

من یه مدت تحقیق میکردم راجب مهاجرت اینطوری متوجه شدم. حالا باز شما اگر میخواید خودتون تحقیق کنید مطمئن بشید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من یه مدت تحقیق میکردم راجب مهاجرت اینطوری متوجه شدم. حالا باز شما اگر میخواید خودتون تحقیق کنید مطم ...

ممنونم عزیزم.فاند برای ارشد بدن که خیلی بهتره.با کار هفتگی شاید بشه از پس هزینه ها بر اومد

فدات عزیزم.نفرمایید بزرگوارید شما      

😍مهربووووون 

انشالله بهترینا برات اتفاق بیفته و یه مهاجرت بی دردسر داشته باشید