2777
2789
عنوان

مهاجرت به آلمان یا کانادا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 23 پست
😍مهربووووون  انشالله بهترینا برات اتفاق بیفته و یه مهاجرت بی دردسر داشته باشید

فدات.ممنونم.ایشالله هرچی خیر و صلاح همه هست همون بشه.بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کانادا فرهنگش جالب تره.آلمان سوسیالیسته و خشک و... چه رشته ای بودن خواهرتون؟ارشد مجدد سخت میگیر ...

مهندسی مکانیک

نه با هزینه شخصی رفت

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
من سابقه کار مرتبط با رشته دارم.معدلم فقط خیلی بالا نست دوره کارشناسی.برق به شدت سخته.معدلم حدود 16 ...

آره بابا نگران نباشین خواهر من معدلش ۱۴ و خرده ای بود

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
ببخشید سوال زیاد پرسیدم ازتون ولی این آخریشه.   اونجا کار میکنن؟تقریبا ماهیانه چقدر هزینه شون ...

خواهش میکنم🌸

اره الان کار میکنه، نمیدونم هزینه زندگیشو ولی تورم اونجا هم هست جدیدا