چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من همیشه فکر میکردم فقط خودمم ک مشکل دارم الان پای دردو دلهر کی میشینم میبینم نه همه یه جورایی مشکل دارن همه به یه نوعی درگیرن زندگیا فقط ازدور قشنگه ورود ک بکنیم چیزی غیر مشکل نمیبینیم🤕
من همیشه فکر میکردم فقط خودمم ک مشکل دارم الان پای دردو دلهر کی میشینم میبینم نه همه یه جورایی مشکل ...
اره واقعا من الان وقتی به گذشتم فکر میکنم میگم فقط استرس و نگرانیم درس و امتحان بوده و چقدر بیخود خودمو ناراحت میکردم و ادم هر چی بزرگتر میشه مشکلاتشم باهاش بزرگ تر میشه و هی میگم کاش پارسال برمیگشت که وقتی با این ادما اشنا میشدم از اول با مشورت با یک مشاور جلو میرفتم شاید زندگیم خرای نمیشد و طرفم اصلاح میشد
اره واقعا من الان وقتی به گذشتم فکر میکنم میگم فقط استرس و نگرانیم درس و امتحان بوده و چقدر بیخود خو ...
نه مشاورم نمیتونست کاری بکنه چون اینجور ادما از پایه خرابن همینجور دهن بین و شکاک بزرگ شدن شکل گرفتن واصلا فکر نمیکنن فکرشون کارشون اشتباهه چون ذاتشون اینه ذات آدما رو نمیشه عوض کرد میگن آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده یه خواب رو هرگز...اینا خودشون رو زدن ب خواب
نه مشاورم نمیتونست کاری بکنه چون اینجور ادما از پایه خرابن همینجور دهن بین و شکاک بزرگ شدن شکل گرفتن ...
اره چون بقیه ی خانوادشونم اینجوری بودن و مادرش اجازه نداشت تنهایی تا سرکوچه بره و وقتیم همسرم بددهنی میکرد و فحش میداد مادرش میگفت مردی که فحش نده مرد نیست و ما خانوادگی مرد سالاریم
ابهت و مردانگی رو توی این چیزا میدیدن و وقتی مادر اینه میخوای پسر چجوری باشه
عزیزممشکل از مادرشوهرت نبوده ونیست، متاسفانه مشکل اصلی خود همسر شماست، دهن بین، به بلوغ نرسیده، ضمنا مهریتو اجرا بزار ، شما اینکارو کنی یه سال که از حقوقش کم بشه میاد مصالحه میکنه و میگه بیا یه مقدار پول بگیر که از شر قسطی دادن راحت شه، طلاقتم میده و لازم نیست به خاطر طلاق از مهریت بگذری، چند ماه که مهریه بده خودش طلاقت میده، چرا باید از مهریت بگذری؟؟ حقته عزیزم، توی ایران زندگی میکنی و متاسفانه زنی که طلاق میگیره آسیب بیشتری میبینه و این کمترین بهایی هست که باید بده،مهریتو بگیر تا بفهمه الکی نیاد دختر مردم بدبخت کنه و بفهمه هر چیزی بهایی داره، ضمنا تو باید بگی اصلا طلاق نمیخوام و نزاری بفهمه تو اصرار به طلاق داری، اتفاقا باید بگی اینطوری بهتره اسمت تو شناسنامم هست بالاخره بودن اسم مرد تو شناسنامه بهتر از نبودنه، خدای نکرده اتفاقی هم برات افتاد حقوقت بهم میرسه، باور کن خودش طلاقت میده تازه وکیل میگیره راضیت کنن یه پول بگیری بری، فقط وکیل خوب بگیر، بزار مادرشوهرت بفهمه و تقاص کارشو پس بده که زن هم بخواد اذیت کنه میتونه و فقط اون و پسرش نیستن که مردم آزاری کنن، به هیچ عنوان هم برنگرد تو دوران عقد کتک بزنه آخرش اصلا قشنگ نیست، ممکنه بعد اجرا گذاشتن مهریه بگه برگرد تا بعدا گولت بزنه مهریتو ببخشی بعدا با خیال راحت طلاق بده،طلاهاتم نگه دار نوش جونت، یعنی چی بخوای برگردنی؟ حقتو بگیر ، پول دیه کتک خوردنت نمیشه
میتونم تصور کنم چه اشک هایی که فقط بغض شدن و قورتشون دادی😔
بخدا انقدر بغض کردم و نتونستم گریه کنم و حرص خوردم فقط که الان تیروئید پرکار گرفتم منی که اصلا تیروئید کم کارم نداشتم چه برسه به پرکار و الان تیروئیدم ۱۳ س گفتن اگه برسه به ۱۷ باید عمل کنی و هنوزم نرفتم دکتر ک درمانمو شروع کنم انقدر ک ذهنم درگیر این اتفاقاته