2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 219 پست
میگفت اذیتم کنی میرم زن صیغه میکنم که حتی توهم نفهمی که بری طلاق بگیری چون همسرم داخل عقدنامه امضا ک ...

اخ چقد دلم خنک میشه بعد جدایی ازش بگی حالا خودت با همراهی  زن بدبخت  دومت بیایید  گوه منو بخورین  که اگرم بخای فکر کنیم حییف همون گوه برای این جماعت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگفت اذیتم کنی میرم زن صیغه میکنم که حتی توهم نفهمی که بری طلاق بگیری چون همسرم داخل عقدنامه امضا ک ...

ببخشیداا که بی ادبی کردم بخدا من که هیچکاره ام از حرفش اینجور  داغ کردم که اگه طرف من بود تموم فحشای عالم رو تحویلش میدادم و حتی دیه کتک ها رو ازش میگرفتم و تا ریال اخر مهریه رو میگرفتم تااین باشه عن زیادی نخوره زن مث دسته گل داره اونوق این حرفارو میزنه

اخ چقد دلم خنک میشه بعد جدایی ازش بگی حالا خودت با همراهی  زن بدبخت  دومت بیایید  گوه ...

تازه ما گفتیم این توی دادگستری کار میکنه و این چیزارو بد میدونه ولی از همه کثیف تر بود 

مادرم میگفت این توی خرج زن اولش مونده دومی پیشکش😂😂😂

ببخشیداا که بی ادبی کردم بخدا من که هیچکاره ام از حرفش اینجور  داغ کردم که اگه طرف من بود تموم ...

نه عزیزم این حرفو نزن اشکالی نداره

اره بخدا ولی من پدرم میگه حتی نمیخوام طلاهاشم داشته باشی و بعد از طلاق میخواد پسشون بده

نه عزیزم این حرفو نزن اشکالی نداره اره بخدا ولی من پدرم میگه حتی نمیخوام طلاهاشم داشته باشی و بعد ا ...

اره اینا حتی هدیه هاشونم نجسن بعد جدایی چشمشون دنبال هدیه هاشونه ولی خب مهریه حقته ازش نگذری

تازه ما گفتیم این توی دادگستری کار میکنه و این چیزارو بد میدونه ولی از همه کثیف تر بود  مادرم ...

اینجور اوما راه مخفیا رو خوب بلدن واسه همین کبکش خروس میخونده که فلان کارو میکنم ولی نمیزارم بفهمی دیگه نمیدونست خدا اینقد عادله که نمیزاره اون روز رو ب چشم ببینه

اره اینا حتی هدیه هاشونم نجسن بعد جدایی چشمشون دنبال هدیه هاشونه ولی خب مهریه حقته ازش نگذری

والا مهریمو تا نبخشم طلاقم نمیده چون شرط طلاقمون همینه

این من زنش بودم میگفت مهریتو ببخش دیگه چه برسه به الان که دارم جدا میشم و اگه بگه نبخش و مهریتو میدم تعجب داره

و خانوادمم مخصوصا پدرم مخالف گرفتن مهریه و طلا و همه چیه