2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 219 پست
😂😂😂😂😂 واقعا ادم نمیدونه باید چی بگه در برابر اینجور ادما

😂😂😂ازم مشورت خاست که چطور با خونواده دختره صحبت کنه که با هم خوب باشه رابطشون و من داشتم توضیح میدادم که شما پسری باید خیلی صبورتر باشی،خیلی چیزا رو نادیده بگیری وووو،،،که مادر خانمه زنگ زد که طلا بخر یسال گذشته مردم بهمون تیکه میندازن ،،،میگه فلانی از نظر من هنوز تایید نشده که بخام براش خرج کنم پولم دارم ولی نمیخرم 😂😂😂😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین گلم شانست خیلی بلند بوده که توی عقد خودش رو نشون داد وگرنه بعد ازدواج پای یه بچه میومد وسط و مج ...

اره خب از این زاویه نگاه کنم درست میگید و اصرارم بر این داشت که باید تا ۲۰ سالت نشده بچه دار شیم 

الان که فکر میکنم میبینم خودش میدونسته که مشکل داره و میخواسته بخاطر بچه پا بندم کنه

اره خب از این زاویه نگاه کنم درست میگید و اصرارم بر این داشت که باید تا ۲۰ سالت نشده بچه دار شیم&nbs ...

دقیقا...ببین برای کار خودشون چقد زرنگن واییی خودش خوده واقعیش رو میشناخته که این پیشنهاد رو میداده🤕

😂😂😂ازم مشورت خاست که چطور با خونواده دختره صحبت کنه که با هم خوب باشه رابطشون و من داشتم توضیح می ...

انگار خودش خیلی تمام و کماله نیاز داره طرف مقابلشم قابل تاییدش باشه😂

میگفت اذیتم کنی میرم زن صیغه میکنم که حتی توهم نفهمی که بری طلاق بگیری چون همسرم داخل عقدنامه امضا کرد که اگه بدون اجازه ی من زن دوم بگیره حق طلاق داشته باشم ولی با صیغه مشکلی نداره و بعد یه سری میگفت اصلا زن دوم میگیرم و چون پارتی هم زیاد دارم تورو طلاق نمیدم و نوکری زن دوممو باید بکنی

منم خیلی بهم بر خورد گفتم یعنی چی این حرفا و عصبانی شدم که وقتی رفتیم پیش روانشناس که باهاش مشورت کنیم به روانشناسه گفتم که این حرفو زده بهم و منم عصبانی شدم و خدایی حقم دارم عصبانی بشم پس میخواین بخندم بگم اره بنظرم برو اصلا ۳ تا زن بگیر که حتی همون روانشناسم حقو به من داد

انگار خودش خیلی تمام و کماله نیاز داره طرف مقابلشم قابل تاییدش باشه😂

من به نظر خودم بهترین حرفی که بهش زدم این بود،،،که اگه اون دختره خودشو سیخ داغ کرده وووو نه اینکه تو رو دوست داشته نه،،،بخاطر این بوده که بچه بوده متوجه کاراش نمیشده وگنه چنان جرررت میداد که کیف کنی ،،،اینو میگم که بدونی دوست داشتنی نیستی فقط طرفت بچه بوده 

من به نظر خودم بهترین حرفی که بهش زدم این بود،،،که اگه اون دختره خودشو سیخ داغ کرده وووو نه اینکه تو ...

اره اصلا سن اون هنوز به سن شناخت جنس مخالف و ازدواج نرسیده

عزیز دلم سلام امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه و دیگه غمیگن نباشی  نازنینم بهش فقط به عنوان خوا ...

سلام ممنونم ازتون🥰🥰🥰

خیلی لذت بردم از طرز حرف زدنتون

اره هیچ کار خدا بی حکمت نیست و میسپرم دست خودش