😂😂😂😂😂 واقعا ادم نمیدونه باید چی بگه در برابر اینجور ادما
😂😂😂ازم مشورت خاست که چطور با خونواده دختره صحبت کنه که با هم خوب باشه رابطشون و من داشتم توضیح میدادم که شما پسری باید خیلی صبورتر باشی،خیلی چیزا رو نادیده بگیری وووو،،،که مادر خانمه زنگ زد که طلا بخر یسال گذشته مردم بهمون تیکه میندازن ،،،میگه فلانی از نظر من هنوز تایید نشده که بخام براش خرج کنم پولم دارم ولی نمیخرم 😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگفت اذیتم کنی میرم زن صیغه میکنم که حتی توهم نفهمی که بری طلاق بگیری چون همسرم داخل عقدنامه امضا کرد که اگه بدون اجازه ی من زن دوم بگیره حق طلاق داشته باشم ولی با صیغه مشکلی نداره و بعد یه سری میگفت اصلا زن دوم میگیرم و چون پارتی هم زیاد دارم تورو طلاق نمیدم و نوکری زن دوممو باید بکنی
منم خیلی بهم بر خورد گفتم یعنی چی این حرفا و عصبانی شدم که وقتی رفتیم پیش روانشناس که باهاش مشورت کنیم به روانشناسه گفتم که این حرفو زده بهم و منم عصبانی شدم و خدایی حقم دارم عصبانی بشم پس میخواین بخندم بگم اره بنظرم برو اصلا ۳ تا زن بگیر که حتی همون روانشناسم حقو به من داد
انگار خودش خیلی تمام و کماله نیاز داره طرف مقابلشم قابل تاییدش باشه😂
من به نظر خودم بهترین حرفی که بهش زدم این بود،،،که اگه اون دختره خودشو سیخ داغ کرده وووو نه اینکه تو رو دوست داشته نه،،،بخاطر این بوده که بچه بوده متوجه کاراش نمیشده وگنه چنان جرررت میداد که کیف کنی ،،،اینو میگم که بدونی دوست داشتنی نیستی فقط طرفت بچه بوده