sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 عنوان دست بزن 693 بازدید | 41 پست سلام دوستان توی دوران عقد هستم شوهرم چند شب پیش منو تو خونه پدریم کتک زد از اون روزهم ازش بی خبرم نه زنگی نه چیزی موندم چیکار کنم دیگه خستمهمه میگن تمومش کن مشکلات زیاد داشتم اما دست بزن برام خط قرمز بود نمیتونم هیچ جوره ببخشم چیکار کنم چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه .... 1401/05/18 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترلجباز٢ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2899 اصلا نميتونم با همچين چيزي كنار بيام به شخصه تا بچه دار نشدي تموم كن بنظرم
hanaeeman عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1192 از الان داره کتکت میزنه تازه اونم خونه بابات دیگه بعدان چه شود... تمومش کن
anahaitaa عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1122 کسی که تو عقد کتک میزنه دیگه معلومه بعد میخواد چی بشه 🍃Be your own best 🍃
شینا98 عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 699 سر چه موردی بود؟باید بدونی بعد عروسیم همینطوره و حتی خیلی بدتر حالا تصمیم بگیر میتونی تحمل کنی یا نه 🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 اصلا نميتونم با همچين چيزي كنار بيام به شخصه تا بچه دار نشدي تموم كن بنظرم توی حرف آسون منم همیشه میگفتم نمیتونم کنار بیام ولی الان دو دلم خیلی برای ازدواج باهم تلاش کردیم همه مخالف بودن چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28678 تموم کن بیشخصیته حرمت خونه پدرتو بجا نیاورده خونه خودت چیکارمیکنه البته قبل تموم کردن بده یکی حسابی بزنتش وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 از الان داره کتکت میزنه تازه اونم خونه بابات دیگه بعدان چه شود... تمومش کن همه همینو میگن چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....
sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 از الان داره کتکت میزنه تازه اونم خونه بابات دیگه بعدان چه شود... تمومش کن خانوادم میگن الان خونه ما باهات اینجوری کرده بعدا ببرت چیکار میکنه باهات چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....
hanaeeman عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 1192 توی حرف آسون منم همیشه میگفتم نمیتونم کنار بیام ولی الان دو دلم خیلی برای ازدواج باهم تلاش کردیم هم ... همین که همه مخالف بودن فکر میکنه کسی پشتت نیست برا همین زدت... ولی تو قوی باش بگو کسیم پشتم نباشه خودم. پشته خودمم.. خودت راحت کن تمام
دخترلجباز٢ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2899 توی حرف آسون منم همیشه میگفتم نمیتونم کنار بیام ولی الان دو دلم خیلی برای ازدواج باهم تلاش کردیم هم ... اره درست ميگي تو حرف اسونه ولي اميدوارم بهترين اتفاقا برات رقم بخوره❤️
sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 تموم کن.کاملا قوی میدونی خانوادم پشتمن خودم همه چی دارم ولی عاشقشم دل لعنتیم نمیزارع هر دفعه میاد بعد دعوا دلبری خر میشم ایندفعه به همه سپدرم اگر اومد راهش ندن چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....
sareeen مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 722 کسی که تو عقد کتک میزنه دیگه معلومه بعد میخواد چی بشه خیلی سخت توی بهترین دوران زندگیت همچین اتفاقی چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....