2789
عنوان

دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 41 پست
خانوادم میگن الان خونه ما باهات اینجوری کرده بعدا ببرت چیکار می‌کنه باهات 

راست گفتن همینکه تو عقدی طلاق بگیر راحت شو دو روز دیگه بچه دار بشی بدتره باید به پای بچه هات بسوزی وبسازی پیر میشی مریض میشی میفتی کنجه خونه کسیم نیست به دادت برسه.. همین الان راحت کن خودتو.. تازه حرمته خونه باباتم نگه نداشته تو رو زده دیگه باید کند این دندونه لق رو! 

سر چه موردی بود؟ باید بدونی بعد عروسیم همینطوره و حتی خیلی بدتر  حالا تصمیم بگیر میتونی تحمل ...

سر اینکه قبلش دعوا کرده بودیم اومده بود پشت در خونه درو باز نکردم گوشیش رو هم جواب ندادم تا درو باز کردم بهم حمله کرد 

نمی‌خواستم باز کنم خانوادم گفتن زشته برو باز کن جلو همسایه ها مزاحمت ایجاد کرده بود 

نه قطعا نمیتونم تحمل کنم به اندازه کافی تو زندگیم درد کشیدم درسته سنی ندارم ولی تمام زندگیم درد بوده دیگه نمیکشم

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سخت توی بهترین دوران زندگیت همچین اتفاقی

الان سخته ولی بعد از یه مدت که از زندگیت میره بیرون میفهمی که بهترین تصمیمو گرفتی قطعا آدمی که لایقته سره راهت قرار میگیره 

🍃Be your own best 🍃
تموم کن بیشخصیته حرمت خونه پدرتو بجا نیاورده خونه خودت چیکارمیکنه البته قبل تموم کردن بده یکی حسابی ...

خانوادم خیلی ارومن اهل این نیستن اینجوری کنن همش دنبال اینن مشکلات با حرف زدن حل بشه

میدونی خانوادم پشتمن  خودم همه چی دارم  ولی عاشقشم دل لعنتیم نمیزارع  هر دفعه میاد ...

خودتو آرزویش نکن مطمئن باش بعد عروسی بهترینش میکنه آنوقت حسرت میخوری چرا به موقع جدا نشدی البته من به هر کسی راه جدایی رو نشون نمیدم ولی از الان آینده معلومه بیشتر فکر کن

همین که همه مخالف بودن فکر میکنه کسی پشتت نیست برا همین زدت... ولی تو قوی باش بگو کسیم پشتم نباشه خو ...

الان همه میگن تموم کن خودمم خستم ولی حتی از اسم طلاق هم میترسم چون خودم بچه طلاقم

راست گفتن همینکه تو عقدی طلاق بگیر راحت شو دو روز دیگه بچه دار بشی بدتره باید به پای بچه هات بسوزی و ...

کاش خدا بهم صبر بده از پس تموم کردنش بر بیام

الان همه میگن تموم کن خودمم خستم ولی حتی از اسم طلاق هم میترسم چون خودم بچه طلاقم

بچه طلاق باشی منم مامانم داره طلاق میگیره میگم بزار طلاق بگیره راحت بشه.. میخواست بکشتش... بکشتت بدتره یا طلاق بگیری

سر اینکه قبلش دعوا کرده بودیم اومده بود پشت در خونه درو باز نکردم گوشیش رو هم جواب ندادم تا درو باز ...

حق داری عزیزم... جلوی ضررو هرجا بگیری منفعته

ولی قبلش حتما با یه مشاور خوب حضوری یا تلفنی یا انلاین صحبت کن نظر اونم بپرس 

بزار تمام تلاشتو کرده باشی که خیالت راحت باشه از سمت خودت

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸
الان سخته ولی بعد از یه مدت که از زندگیت میره بیرون میفهمی که بهترین تصمیمو گرفتی قطعا آدمی که لایقت ...

شاید باورت نشه الانم که ازدواج کردم هنوز خواستگار برام زنگ میزنه ولی خودم خواستم ازدواج کنم عاشقش بودم اونم دوسم داره ولی...

خودتو آرزویش نکن مطمئن باش بعد عروسی بهترینش میکنه آنوقت حسرت میخوری چرا به موقع جدا نشدی البته من ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️

بچه طلاق باشی منم مامانم داره طلاق میگیره میگم بزار طلاق بگیره راحت بشه.. میخواست بکشتش... بکشتت بدت ...

چند سالته؟

میدونم ولی سخت خیلی سخت 

هم موندن تو این زندگی سخت هم تموم کردنش 

نه تحمل این زندگی رو دارم نه تحمل جدا شدن

حق داری عزیزم... جلوی ضررو هرجا بگیری منفعته ولی قبلش حتما با یه مشاور خوب حضوری یا تلفنی یا انلاین ...

شوهرم که اصلا مشاور بیا نیس 

خودمم قبلا رفتم بازم وقت گرفتم برم تا خدا چی بخواد