2789
عنوان

دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 41 پست
چند سالته؟ میدونم ولی سخت خیلی سخت  هم موندن تو این زندگی سخت هم تموم کردنش  نه تحمل ای ...

21 سالمه منم میدونم سخته ولی دو روز دیگه بچه دار بشی پشیمون میشی عزیزم از من به تو نصیحت زندگی که داخلش زدن باشه بدرد نمیخوره.. شاید بدترشم سرت بیاد از منه آب دیده بشنو از 8 سالگیم من خیال کن 17 18 سال داشتم چون میفهمیدم چقدر بابام مامانمو اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی حرف آسون منم همیشه میگفتم نمیتونم‌ کنار بیام ولی الان دو دلم خیلی برای ازدواج باهم تلاش کردیم هم ...

من نمیگم ادامه بده یا تموم کن ولی اگر خواستی ادامه بدی آدمش کن اول بعد. به پدرت اینا بگو بگیرن تا میخوره بزننش 

21 سالمه منم میدونم سخته ولی دو روز دیگه بچه دار بشی پشیمون میشی عزیزم از من به تو نصیحت زندگی که دا ...

منم  دیدم بابای منم مادرم رو خیلی اذیت کرد 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
خیلی سخته 😔انشالله خدا کمکت کنه ولی به نظرم تموم شه بهتر بشه واست ولی بازم به حرف راحته . چند سالن ...

20

خودت دیگه میدونی.. پس برو دادخواست طلاق بده منتظره خبرات هستم تو نی نی سایت 

من بچه بودم مادرم جدا شد ولی همه چیز یادم همه کتک کاری هاش خیانتش 

همه چیز