2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ژنتیکی🚶‍♀️ شما چیکار میکنین چاق میشین?🚶‍♀️💔 منم موخوام🚶‍♀️💔

وای من که هرکاری میکنم چاق میشم بخدا من یعنی هیچی نمیخورمااااا هیچییییی رسما زخم معده آوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم ولی بگو اگه یک کیلو کم کنم   مال ما ژنتیکی هست همچون تپلیم 

تپلی خوبه ها هیچ دوست ندارم لاغر باشم ولی زیادی تپلم می‌خوام تو پر باشم  پنج شش کیلو کم کنم راحت میشم وگرنه نمی‌خوام باربی باشم 

این چیه ؟ میشه توضیح بدین 

طب سوزنی کاشت نخ 

یعنی طب سوزنی برای لاغری منتها تو اون نقاط طب سوزنی نخ بخیه قابل جذب تزریق میکنه که بیشتر این روند کاهش وزن ادامه پیدا کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
طب سوزنی کاشت نخ  یعنی طب سوزنی برای لاغری منتها تو اون نقاط طب سوزنی نخ بخیه قابل جذب تزریق م ...

عه چه خوب من نمی‌دونستم من بابای خودم تو کار طب سوزنی و این جور چیزا هست هیچ خودم امتحان نکردم  حتما امتحان میکنم مرسی از راهنمایی قشنگتون گلم

عه چه خوب من نمی‌دونستم من بابای خودم تو کار طب سوزنی و این جور چیزا هست هیچ خودم امتحان نکردم  ...

قربانت عزیزم ان شاالله موفق باشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
۱۶۴ قدمه ۷۷ وزنمه😭😭لامذهب کم هم نمیشه 

برو باشگا رژیمم کنارش بگیر دو سه ماهه لاغر میشی

همسر مهربونم، عشق قشنگم، هر لحظه هر ثانیه با یاد تو نفس میکشم، دنیای منی.😍❤️👩‍❤️‍👨.        کاربری سوممه🙁
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز