2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 9827 بازدید | 57 پست
وای من که هرکاری میکنم چاق میشم بخدا من یعنی هیچی نمیخورمااااا هیچییییی رسما زخم معده آوردم دیگه نمی ...

والا همه تپل ها ازدواج کردن لاغرا موندن  :/

چی بگم منم هرکاری میکنم باز لاغر میشم  🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه تپل ها ازدواج کردن لاغرا موندن  :/ چی بگم منم هرکاری میکنم باز لاغر میشم  🤦‍♀️

منم میگم همه ی لاغر ها ازدواج کردن تپل ها موندن😂😂😂😂بنظرت پسرا تپل رو میپسندن یا لاغر ؟ من میگم لاغر

من امبدینگ کردم ولی هنوز کامل لاغر نشدم فقط ۶ کیلو

تو چ مدت ؟چربیاتون شل بودن با سفت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منم میگم همه ی لاغر ها ازدواج کردن تپل ها موندن😂😂😂😂بنظرت پسرا تپل رو میپسندن یا لاغر ؟ من میگم ل ...

والا چی بگم معلومه تپل...😑😂

دوست من میگفت وقتی تپل بودم هر ماه ۵ تا خواستگار داشتم الان که لاغر شدم یدونم ندارم😂🤦‍♀️

والا چی بگم معلومه تپل...😑😂 دوست من میگفت وقتی تپل بودم هر ماه ۵ تا خواستگار داشتم الان که لاغر ش ...

والله منم که تپلم خاستگار زیاد ندارم قیافمم خوبه ولی نمیدونم مشکل از کجاست 😂البته من زیاد بیرون نمیرم 

ولی در کل اصلا خاستگار هام زیاد نیست 

منم میگم همه ی لاغر ها ازدواج کردن تپل ها موندن😂😂😂😂بنظرت پسرا تپل رو میپسندن یا لاغر ؟ من میگم ل ...

به نظر من دخترای متوسط و یکم تپل خیلی خاطرخواه دارن دست کم تو اطرافیان و دوستام که اینطوریه...

خیلی لاغر و خیلی اضافه نه...

ولی یه جای معتبری خوندم برخلاف تصور بیشتر دخترا , مرد های مدیترانه ای از دخترای توپر خوششون میاد چون بیشتر روحیه مدیترانه ای پیدا میکنن...

مث شوهر من هی میگه لاغری هرکاری هم میکنم باز نمیشه😂

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز