2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 9827 بازدید | 57 پست
به نظر من دخترای متوسط و یکم تپل خیلی خاطرخواه دارن دست کم تو اطرافیان و دوستام که اینطوریه... خیلی ...

نمیدونم شاید 

ولی من تپلم همچین چیزی تو من صدق نمیکنه اینکه بگی مشکل از قیافه هست هم نه نیست 

والله منم که تپلم خاستگار زیاد ندارم قیافمم خوبه ولی نمیدونم مشکل از کجاست 😂البته من زیاد بیرون نمی ...

نه مشکلی نداری ببینن همه میریزن سرت😂😂😂

منم دارم بهت حسودی میکنم😂

ای کاش میشد یکمش رو بدی من منم لاغریم رو بدم بهت😂💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه مشکلی نداری ببینن همه میریزن سرت😂😂😂 منم دارم بهت حسودی میکنم😂 ای کاش میشد یکمش رو بدی من من ...

والله فعلا کسی نریخته تو سرم 😂 ۱۹ سالمه تا حالا ۱۰ تا اینا خاستگار داشتم 

البته بگما تو فامیل می‌تونه مشکل بابام باشه چونکه بابام خیلییییییی رو این چیزا حساسه همه میدونن کسی جلو نمیاد ولی تو کوچه خیابون نمبدونم چرا کسی جلو نمیاد ای کاش میتونستم بفهمم 

نمیدونم شاید  ولی من تپلم همچین چیزی تو من صدق نمیکنه اینکه بگی مشکل از قیافه هست هم نه نیست&n ...

راستی یه چیزی هم بگما...

تاحالا زیاد شنیدم که بعد ازدواج بگن یکم به خودت برس ولی تابحال از هیچ کسی نشنیدم بگن یکم لاغر شو🚶‍♀

هرکس تو زندگیش یه تیکه داره که دیر یا زود بهش میرسه🌹

اسی اهل تبریزی?

والله فعلا کسی نریخته تو سرم 😂 ۱۹ سالمه تا حالا ۱۰ تا اینا خاستگار داشتم  البته بگما تو فامیل ...

دیدی راس گفتم?😂

من اینقد نداشتم🤦‍♀️😂😂😂

من تو ۱۹ سالگیم نهایتا ۳ تا جدی داشتم که یکیش رو انتخاب کردم البته تا اون سن 😂🚶‍♀️

شماااااا چیکار کردید چاق شدیددد 

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
بچه ها کیا گلوریا مصرف کردن 

مصرف نکنیا من۷  تا دونه مصرف کردم فشار خونم زد بالا انقدی ک یک سره خون دماغ شدم مشکل معده هم پیدا کردم

خودم می‌دونم تپلم پ لازم نیست تو بگی
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز