2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معدلم خوب نیس تنها امیدم به خداس اینکه برم ترمیم معدل و امسال پشت کنکور بمونم

اگه خواستی بمونی پشت کنکور باید ازاین که چن برابر بیشتر تلاش میکنی از اینکه انگیزه ات پایین نیاز مطمن باشی

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی
منه کسی هست تو این زمونه نتونه بره دانشگاه دانشگاه محل تحصیل مهم نییییست چقدر تو ایران تاپ حساب میاد ...

بدون کنکور با سابقه تحصیلی میشه رفت پیام نور، برای چه رشته هایی؟ حسابداری ، مدیریت ، روانشناسی ، حقوق ، از جامعه که خبرداریم ، اینقدرهم گل و بلبل نیس کدومش بنظرت بازارکارش خوبه؟!!

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده

عزیزدلم واقعا فکرکردی کسی که پزشکی قبول میشه اینجا وقت میگذرونه؟ نه

گوشیشو گذاشته کنار فقط نشسته پای کتاب

شماخم گوشیتو بذار کنار برو پیج یه مشاور تحصیلی وقت بگیر راهنمایی بگیر و بشین درس بخون  

من معدلم خوب نیس تنها امیدم به خداس اینکه برم ترمیم معدل و امسال پشت کنکور بمونم

تو که به حرف من گوش نمیدی حداقل یه کار بکن انتخاب رشته بکن اگه خواستی بهمون ماه انصراف میدی اگه نخواستی میری دانشگاه دانگشاه بریمیتونی با بچه های پزشکی ارتباط نزدیک هم بگیری کلی بهت کمک میکنن استادا بهت کمک میکنن آنجل من انتخاب رشته بکن اگه مشکلی نداری از نظ نالی دانشگاه آزاد هم باشه چه بهتر نبینم فقط یه پشت کنکور بمونیا 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
بدون کنکور با سابقه تحصیلی میشه رفت پیام نور، برای چه رشته هایی؟ حسابداری ، مدیریت ، روانشناسی ، حقو ...

ببین اولویت اولت این باشه رشته های به روز انتخاب کن اگه اگر هم بورسیه شدی بعد تحصیلت راحت میتونی ویزای تحصیلی بگیری من برا لینک میفرستم تمام رشته هایی که بدی تو هر دانشگاهی بخونی معدلت بالا بیاد سریع ازت درخواست میدن ادامه تحصیل و خارج بدی لینکش برات میفرستم تو همین تاپیک الان تو راهم 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
ممنونم😍

خواهش میکنم اصل فقط اراده پشت کار هست

سعی کن تست زیاد بزنی این اینجوری دستت میاد کدوم سر فصل ها مهم تر هستن هدف گزاری کن 

درس با کیفیت بخون اگه دوساعت با کیفیت بخونی بهتر اینه پنج ساعت بی کیفیت بخونی

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی