منه کسی هست تو این زمونه نتونه بره دانشگاه دانشگاه محل تحصیل مهم نییییست چقدر تو ایران تاپ حساب میاد ...
بدون کنکور با سابقه تحصیلی میشه رفت پیام نور، برای چه رشته هایی؟ حسابداری ، مدیریت ، روانشناسی ، حقوق ، از جامعه که خبرداریم ، اینقدرهم گل و بلبل نیس کدومش بنظرت بازارکارش خوبه؟!!
اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
من معدلم خوب نیس تنها امیدم به خداس اینکه برم ترمیم معدل و امسال پشت کنکور بمونم
تو که به حرف من گوش نمیدی حداقل یه کار بکن انتخاب رشته بکن اگه خواستی بهمون ماه انصراف میدی اگه نخواستی میری دانشگاه دانگشاه بریمیتونی با بچه های پزشکی ارتباط نزدیک هم بگیری کلی بهت کمک میکنن استادا بهت کمک میکنن آنجل من انتخاب رشته بکن اگه مشکلی نداری از نظ نالی دانشگاه آزاد هم باشه چه بهتر نبینم فقط یه پشت کنکور بمونیا
بدون کنکور با سابقه تحصیلی میشه رفت پیام نور، برای چه رشته هایی؟ حسابداری ، مدیریت ، روانشناسی ، حقو ...
ببین اولویت اولت این باشه رشته های به روز انتخاب کن اگه اگر هم بورسیه شدی بعد تحصیلت راحت میتونی ویزای تحصیلی بگیری من برا لینک میفرستم تمام رشته هایی که بدی تو هر دانشگاهی بخونی معدلت بالا بیاد سریع ازت درخواست میدن ادامه تحصیل و خارج بدی لینکش برات میفرستم تو همین تاپیک الان تو راهم