2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همبنو بگو، خب جز همین کنکور لعنتی راه دیگه ای نداریم که 

آخه چرا عزیزدلم این فکر از کجا ریشه زده تو جون ماها🥹هزار تا راه واست باز میشه پاتو بذاری دانشگاه تازه راه داری هر رشته ای بخوای میتونی بری

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
آخه چرا عزیزدلم این فکر از کجا ریشه زده تو جون ماها🥹هزار تا راه واست باز میشه پاتو بذاری دانشگاه تا ...

ازکجا پامونو بزاریم دانشگاه وقتی نمیتونیم بریم دانشگاه؟!!!!

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
متاسفانه برخی از خانواده ها خودشون جلوی پیشرفت بچه هاشون میگیرن

مامان من اونقد سخت میگرفتااا دلم میخواست کتابامو اتیش بزنم ... میرفتم اب بخورم میگف برو سر درست میرفتم دسشویی میگف زود باش وقت درست داره میره... فقط مونده بود بگه تو خواب درس بخون

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی
چون این پشت کنکور موندن هیچ جای دنیا نیست و عملا وقت تلف کردن میشه الان هیچ شناختی از رشته ها نداره ...

عزیزم باید یه شانس دیگ بخودش بده و کنکور شرکت کنه اینکه بخواد یه رشته چرتی برع بنظرت هم دانشگاهی های خوبی داره؟ یکسال بخودش فرصت بده اگه واقعا تواناییش رو داره اگه واقعا نمیتونه بخونه اره بهتره ک نمونه پشت کنکور

واقعا ... من سال اول میتونستم پزشکی ازاد بیارم ولی انتخاب رشته نکردم .... خیلی پشیمون ...الان دارم ب ...

به مهاجرت تحصیلی فکر کن به بورسیه شدن چیه پزشکی وقتی کل دنیا با رشته های دیگه راحت بورسیت میکنن به عنوان نخبه

عزیزم باید یه شانس دیگ بخودش بده و کنکور شرکت کنه اینکه بخواد یه رشته چرتی برع بنظرت هم دانشگاهی های ...

عزیزم عملا کلمه ای که به کار میبری اشتباهه ما هیچ رشته به درد نخور نداریم این رو بچه های ۱۲ ساله میندازن تو زبانشان و با احساسات میکن فقط پزشکی تمام رشته ها به خصوص ژنتیک بیا تکنولوژی مهندسی بافت مهندسی پزشکی و هزاران رشته تو دنیا جزو تام ترین رشته های دنیان این یعنی هزاران راه داره که میتونه یه کنکوری انتخاب کنه کنکور فقط موقع نتایج دل ۱۰۰۰ نفر رو خوش میکنه و این یعنی نبایییید دل رو بسپره یه کنکوری که امید آینده داره و دلش و با نتیجه الکی الکی بشکنه و وقتش یه سال تلف کنه به خاطر چندرغاز حرف بی اساس 

ازکجا پامونو بزاریم دانشگاه وقتی نمیتونیم بریم دانشگاه؟!!!!

منه کسی هست تو این زمونه نتونه بره دانشگاه دانشگاه محل تحصیل مهم نییییست چقدر تو ایران تاپ حساب میاد فقط معدل دانگشاه برای همه دنیا مهمه پس عملا راحت میتونی تو تمام دانشگاها بخونی میدونی چقدر بچها انتقالی میگیرین آزاد و پیام نور چون مدرکش رو آزاد میزاره این دانشگاها محدود نکن خودتو الکی آزاد بزار بیا دانشگاه نزدیک خودتون میبینی چقدر انتخاب های قشنگ پیش روته برای انتخاب قشنگ من