توده های چربی هست من خیلی دیدم خود ب خود رفع میشه تو اغلب مواقع . اگر هم نشد مشکلی نیست یه برش تو مطب میدن بر میدارن. ولی اصلا نگران نشو ان شاا... ک برای خواهرت رفع میشه خود ب خود
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نیست گلی جون دو تا. اقوام ما دخترشون داشتن. تو سن ابتدایی هم بودن.
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
من بعد سوراخ کردن گوشم چندین بار حتی ماه ها بعدش اینجور شدم چون بد جا رو غضروف بود و سخ بود عفونت میکرد و پشت گوشم غده میزد سرمم نمیتونستم تکون بدم بس ک درد داش
تو تاپیکام هست، پسرم ۳.۵سالشه چندوقت پیش اتفاقی دستم خورد فهمیدم، دنیا برام تیره و تار شده بود، بردم دکتر گفت چیزی نیس تو بچه ها هست معمولا،اگه بزرگتر شد بیارش. ولی من اصلا خیالم راحت نیس بازم، همش نگرانم
میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤