2777
2789
عنوان

این چیه ینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست

توده های چربی هست من خیلی دیدم خود ب خود رفع میشه تو اغلب مواقع . اگر هم نشد مشکلی نیست یه برش تو مطب میدن بر میدارن. ولی اصلا نگران نشو ان شاا... ک برای خواهرت رفع میشه خود ب خود 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
توده های چربی هست من خیلی دیدم خود ب خود رفع میشه تو اغلب مواقع . اگر هم نشد مشکلی نیست یه برش تو مط ...

مرسی عزیزم آروم شدم ی لحظه خیلی ترسیدم گفتم تافردا دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم آروم شدم ی لحظه خیلی ترسیدم گفتم تافردا دق میکنم

چیزی 

نیست  گلی جون دو تا. اقوام ما دخترشون داشتن.  تو سن ابتدایی هم بودن.‌  

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

من بعد سوراخ کردن گوشم چندین بار حتی ماه ها بعدش اینجور شدم چون بد جا رو غضروف بود و سخ بود عفونت میکرد و پشت گوشم غده میزد سرمم نمیتونستم تکون بدم بس ک درد داش 

چرک خشک کن داد دکتر خوب شد 

شمام ببرین دکتر احتمالا همونه

تو تاپیکام هست، پسرم ۳.۵سالشه چندوقت پیش اتفاقی دستم خورد فهمیدم، دنیا برام تیره و تار شده بود، بردم دکتر گفت چیزی نیس تو بچه ها هست معمولا،اگه بزرگتر شد بیارش. ولی من اصلا خیالم راحت نیس بازم، همش نگرانم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فک کنم واسه منم اینجوریه یه چیزی پشت گوشم دست میزنم درد میگیره . میشه اگر رفتی دکتر همینجا بهم بگی چ ...

غده لنفاویه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
احتمالا عفونت کرده . قرص چرک خشک کن بخوره خوب میشه. پسرم داشت برطرف شد

میشه بگی پسرت چندسالشه و اندازه غده چقدر بود و چطوری رفع شد؟ آزمایش و سونو بردیش؟

تو تاپیکام هست، پسرم ۳.۵سالشه چندوقت پیش اتفاقی دستم خورد فهمیدم، دنیا برام تیره و تار شده بود، بردم ...

اره واقعا ترسناکه همش حس نگرانی داری منم فک میکنم غده لنفاویه حتما میبرمش دکتر فردا آخه شنیدم باعث سردرد میشه

توده های چربی هست من خیلی دیدم خود ب خود رفع میشه تو اغلب مواقع . اگر هم نشد مشکلی نیست یه برش تو مط ...

عزیزم ممکنه غده لنفاوی باشه،تو اکثر بچه ها هست

عزیزم ممکنه غده لنفاوی باشه،تو اکثر بچه ها هست

شایدم اره درست میگی ممکنه اینم باشه 

اره واقعا ترسناکه همش حس نگرانی داری منم فک میکنم غده لنفاویه حتما میبرمش دکتر فردا آخه شنیدم باعث س ...

راستی به هییییچوجه دستکاریش نکن به هییییچ وجه. اخیرا سرماخوردگی چیزی نداشته؟