2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فرنی شروع کن ولی روز اول بیشتر از یه قاشق مرباخوری بهش نده،هرروز یه قاشق بیشتر بهش بده تا معدش سازگار بشه.

دختر من که جوری بود برای هر غذای جدید تا یکی دوروز رفلاکسش بیشتر میشد بعد خوب میشد.مثلا هر بار که به سوپش یه چیز جدید اضافه میکردم حتما رفلکسش بدتر میشد

از فرنی شروع کن ولی روز اول بیشتر از یه قاشق مرباخوری بهش نده،هرروز یه قاشق بیشتر بهش بده تا معدش سا ...

امروز ۶ روز بود که فرنی دادم ظهر و عصر امروز ۴ ق م خوری دادم نمیشخ که همش فرنی بدم میشخ پوره هویج یا موز و گلابی سیب اینا بدم؟شما دارو رفلاکس میدی؟

آره و با مقدار کم شروع کن راستی حریره بادام فعلا نده بادوم رفلاکس رو تشدید می‌کنه 

۶ ماه بره میدم حریره رو.امروز ۶ روز بود فرنی میدادم میخام پوره هویج و موز سیب گلابی اینا بدم

زده میشه اخه به زور میخوره

فرنی بدتر میکنه 

برنج و بپز له بشه با اب مرغ اول . بعد برنج و هویج 

بعد برنج و هویج و سیب زمینی . و همین طور ادامه بده موزم نده سنگینه . 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
اره حس میکنم بدتر کرده.اب مرغ زود نی الان

نه نیست سینه مرغ بپز بعد ابشو بریزمیتونی ابشو فریز کنی  کم اول یه قاشق چای خوری بعد زیاد کن سرلاکم هیچ وقت نده 

کدو تنبل . سیب زمینی پوره . هویج پوره . بعد که همرو دادی کم کم میوه بده اونم پوره و له شده 

میوه خام اصلا نده . 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
نه نیست سینه مرغ بپز بعد ابشو بریزمیتونی ابشو فریز کنی  کم اول یه قاشق چای خوری بعد زیاد کن سرل ...

سینه مرغ تنها بپزم یا چیزی قاطی کنم بپزه؟یعنی با برنج حالت سوپی درست کنم؟