2777
2789
سینه مرغ تنها بپزم یا چیزی قاطی کنم بپزه؟یعنی با برنج حالت سوپی درست کنم؟

ببین یه تیکه سینه مرغ بزار بپزه هیچی نزن بهش میتونی ابشو تو ظرف یخ بزاری تو فریزرهر وقت خواستی یه تیکه جدا کنی 

بعد ابشو با یه قاشق برنج بزار بپزه بعد که له له شد برنج بده بخوره با گوشت کوب یا میکثر لهش کن 

کلا بچه های رفلاکسی کم اشتهان 

بزرگتر بشه بهتر میشه 

توشم هیچی نزن چون نمک واسه کلیه بچه ضرررر وقت از غذای سفره به بچت دادی نمک بزن به غذاش

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
ببین یه تیکه سینه مرغ بزار بپزه هیچی نزن بهش میتونی ابشو تو ظرف یخ بزاری تو فریزرهر وقت خواستی یه تی ...

تا چندروزبدم بهش بعد برم سراغ پوره و میوه ؟از چند ق بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز ۶ روز بود که فرنی دادم ظهر و عصر امروز ۴ ق م خوری دادم نمیشخ که همش فرنی بدم میشخ پوره هویج یا ...

عزیزم برای ما سخته غدای تکراری خوردن برای بچه که این جور نیست.ششماه یکسره شیر مادر میخوره😆

پوره هویج و سیب اینا هنوز خیلی زوده،مخصوصا برای بچه های رفلاکسی.

اگه می بینی فرنی نمیخوره کم کم حریره بهش بده

امروز ۶ روز بود که فرنی دادم ظهر و عصر امروز ۴ ق م خوری دادم نمیشخ که همش فرنی بدم میشخ پوره هویج یا ...

داروی رفلاکس هم میخورد و تا یک سالگی هم زیاد رفلاکس داشت کم کم بهتر شد.

ولی این رو میدونم برای بزرگسالها هم میوه رفلاکس رو تشدید میکنه.

بچه من که فرنی و حریره رو نمیخورد به زور تا دوهفته بهش دادم بعد کم کم سوپ به همون شیوه ای که تو کارت تغذیه اش هست بهش دادم

زده میشه اخه به زور میخوره

ببین مال زده شدن نیست

بیشتر رفلاکسی ها بدغذان و کلا غذا نمیخورن

فعلا خیلی کوچولو هستش همه چی رو تست نکن تو دوماه زودتر از بچه های عادی شروع کردی حواست باشه

من یه ماه زودتر شروع کرده بودم واسه همین اون ماه فقط فرنی میدادم البته دخترم نمی‌خورد با بیچارگی یه ذره میدادم بهش

2790
2778
2791
2779
2792