2777
2789

معجزه هایی دیدم که بابتش خدارو صد هزااااااااااااار بار شکر میکنم هر ثانیه و هر لحظه

برای حاجت خودم منتظر معجزه‌شم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام میگفت مامانش ک دوستمو حامله بود دکتر گفته بود این بچه شاید معلول بشه اما خداروشکر سالم ...

الهی شکر

چه حس و حالی اون مادر داشته

خدایا شکرت 

الهی همه بچه ها سلامت به دنیا بیان🤲

آخی چقدر خوب🥰 الهی هرآنچه میخواین اتفاق بیوفته به خیری

امیدوارم

خدا کنه

امسال خیلی مضطر شدم برا حاجتم

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
قربون خدابرم که بهترین ها رو بهمون میده فقط ماعجولیم😔

دقیقااااا خیلی چیزارم میخاستمو نشد بعد چندسال فهمیدم چقدررررررررر خوب که نشد..در صورتی که شاید تو اون زمان نمیفهمیدم و خیلیییییی ناراحت بودم ولی فقط توکل به خدا 🤩🤩🤩🤩🤩

برا داداشم اتفاق افتاد. عاشق دبیری بود سنشم رد شده بود، ما همه میگفتبم برو دنبال شغل دیگه تو چهل و خورده ای سالته محاله جذب شی، ولی توکلش به خدا بود و امید داشت، یهو بخشنامه اومد هرکس قبلاً سرباز معلم بوده استخدام میشه و در کمال ناباوری خودش و همه ما استخدام شد و الان دبیره میگه هر وقت پامو میذارم داخل مدرسه خدا رو شکر میکنم. و جالبه این بخشنامه یکبار در کل تاریخ ایران اجرا شد.

برا داداشم اتفاق افتاد. عاشق دبیری بود سنشم رد شده بود، ما همه میگفتبم برو دنبال شغل دیگه تو چهل و خ ...

اینجاس که میگن خدا فقط اگه بخواد تمومه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ

اگه بخواد چیزی اتفاق بیفته کافیه بگه باش، میشه

اینجاس که میگن خدا فقط اگه بخواد تمومه إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ ك ...

دقیقا. در حد معجزه بود.بی اندازه دبیری رو دوست داشت ولی سنش رد شده بود از استخدام. اینم بگم خیلی کار خیر می‌کنه در حق بقیه