معجزه هایی دیدم که بابتش خدارو صد هزااااااااااااار بار شکر میکنم هر ثانیه و هر لحظه
برای حاجت خودم منتظر معجزهشم
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
آخی چقدر خوب🥰 الهی هرآنچه میخواین اتفاق بیوفته به خیری
امیدوارم
خدا کنه
امسال خیلی مضطر شدم برا حاجتم
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
قربون خدابرم که بهترین ها رو بهمون میده فقط ماعجولیم😔
دقیقااااا خیلی چیزارم میخاستمو نشد بعد چندسال فهمیدم چقدررررررررر خوب که نشد..در صورتی که شاید تو اون زمان نمیفهمیدم و خیلیییییی ناراحت بودم ولی فقط توکل به خدا 🤩🤩🤩🤩🤩
برا داداشم اتفاق افتاد. عاشق دبیری بود سنشم رد شده بود، ما همه میگفتبم برو دنبال شغل دیگه تو چهل و خورده ای سالته محاله جذب شی، ولی توکلش به خدا بود و امید داشت، یهو بخشنامه اومد هرکس قبلاً سرباز معلم بوده استخدام میشه و در کمال ناباوری خودش و همه ما استخدام شد و الان دبیره میگه هر وقت پامو میذارم داخل مدرسه خدا رو شکر میکنم. و جالبه این بخشنامه یکبار در کل تاریخ ایران اجرا شد.