2777
2789
عنوان

شوهرم اومد🙂

6306 بازدید | 119 پست

خیانت کرده😭😭😭😭

امشب شب شام غریبان بود تو ماه محرم فقط سپردمش دست امام حسین امام حسین حقمو بگیره ازش

آشغال عوضی😭😭😭

عمم نمیزاره برم خونه بابام زنگ زدم به بابام بیاد دنبالم دارم اینور زجه میزنم خدا نابودش کنه امام حسین خودشو اون زنیکرو نابود کنه😭😭😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد خونه عمم گفت چیکار کردی این دختر با چشم گریون اومده خونمون تا فهمید به عمم گفتم یه آویز چوبی رو دیوار بود کندش پرتش کرد خورد تو کتفم خدا حقمو ازش بگیره مرتیکه رو😭😭😭

گفت کردم باهاشم خوابیدم ببینم میخوای چه غلطی کنی حضرت زینب حقمو بگیره ازش😭😭😭😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

مگه خونه ‌‌‌‌‌‌‌‌اونه‌ک زرتی یه چمدون و بای بای،،،کاری کن اون فراری بشه بشین تا قرون آخر حقت رو بگیر و پرتش کن بیرون  

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان کجا اومد شوهرت اومد منت کشی؟

اومد منت کشی؟

آشغال عوضی خودش اعتراف کرد گفت باهاشم خوابیدم😭😭😭😭

منم هرچی شیشه جلوم بود شکستم اومدم تو اتاق درو قفل کردم زنگ زدم بابام با جیغ گفتم بیا ببین چیکارم کرده این عوضی😭😭😭😭

چرا زودی میرین خونه باباتون. بشین خونت حرفتوبزن حقتوبگیربعد هرجادلت خاست برو

خونه عمم بودم خو این کثافت عوضی پسر عممه امام حسین نابودش کنه😭😭😭

مگه خونه ‌‌‌‌‌‌‌‌اونه‌ک زرتی یه چمدون و بای بای،،،کاری کن اون فراری بشه بشین تا قرون آخر حقت رو بگیر ...

فردا میرم دادگاه حق طلاقم با منه البته اگه بابامو داداشام الان زندش بزارن

الان میخای چکار کنی 

الان بابام بیاد به قرآن زنده به گورش میکنن