2777
2789
عنوان

شوهرم اومد🙂

6318 بازدید | 119 پست

خیانت کرده😭😭😭😭

امشب شب شام غریبان بود تو ماه محرم فقط سپردمش دست امام حسین امام حسین حقمو بگیره ازش

آشغال عوضی😭😭😭

عمم نمیزاره برم خونه بابام زنگ زدم به بابام بیاد دنبالم دارم اینور زجه میزنم خدا نابودش کنه امام حسین خودشو اون زنیکرو نابود کنه😭😭😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اومد خونه عمم گفت چیکار کردی این دختر با چشم گریون اومده خونمون تا فهمید به عمم گفتم یه آویز چوبی رو دیوار بود کندش پرتش کرد خورد تو کتفم خدا حقمو ازش بگیره مرتیکه رو😭😭😭

گفت کردم باهاشم خوابیدم ببینم میخوای چه غلطی کنی حضرت زینب حقمو بگیره ازش😭😭😭😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

مگه خونه ‌‌‌‌‌‌‌‌اونه‌ک زرتی یه چمدون و بای بای،،،کاری کن اون فراری بشه بشین تا قرون آخر حقت رو بگیر و پرتش کن بیرون  

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان کجا اومد شوهرت اومد منت کشی؟

اومد منت کشی؟

آشغال عوضی خودش اعتراف کرد گفت باهاشم خوابیدم😭😭😭😭

منم هرچی شیشه جلوم بود شکستم اومدم تو اتاق درو قفل کردم زنگ زدم بابام با جیغ گفتم بیا ببین چیکارم کرده این عوضی😭😭😭😭

چرا زودی میرین خونه باباتون. بشین خونت حرفتوبزن حقتوبگیربعد هرجادلت خاست برو

خونه عمم بودم خو این کثافت عوضی پسر عممه امام حسین نابودش کنه😭😭😭

مگه خونه ‌‌‌‌‌‌‌‌اونه‌ک زرتی یه چمدون و بای بای،،،کاری کن اون فراری بشه بشین تا قرون آخر حقت رو بگیر ...

فردا میرم دادگاه حق طلاقم با منه البته اگه بابامو داداشام الان زندش بزارن

الان میخای چکار کنی 

الان بابام بیاد به قرآن زنده به گورش میکنن