2777
2789
عنوان

شوهرم اومد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 119 پست
فردا میرم دادگاه حق طلاقم با منه البته اگه بابامو داداشام الان زندش بزارن

مهریه رو هم کمال .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تمابگیر ،اگه افتاد ب غلط کردن بگو خونه ب نام بشع ب نام ک شد باز برو برا طلاق ،،،،مهربه رو هم ببخش ب جای خونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوری فهمیدی ؟

میشه بری تاپیک قبلیم الان نمیتونم توضیح بدم😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب کردی 

فقط همین 

ای ک مث... می‌ترسید تو چت چی شد یهو شاخ شد؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
مهریه رو هم کمال .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تمابگیر ،اگه افتاد ب غلط کردن بگو خونه ب نام بشع ب نام ک شد باز برو برا ...

خونه بخوره توسرش حق طلاق بامنه همه داراییشم نصف میشه ۲۰۰ تا سکه هم مهرمه

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
اگه راست باشه ببخشید اینو میگم آخه تو اون حال چجوری تاپیک میزنید من روز عادی موقعیت و میسنجم تاپیک ب ...

به جون بابام که تمام زندگیمه راسته اسکریناشم تو تاپیک قبلیمه چیکار کنم اینجام نمیتونم دردمو بگم 😭

خونه بخوره توسرش حق طلاق بامنه همه داراییشم نصف میشه ۲۰۰ تا سکه هم مهرمه

اخه. سکه ماهی یک بار میشه ،،،ولی خونه یک جا برات بهتره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب کردی  فقط همین  ای ک مث... می‌ترسید تو چت چی شد یهو شاخ شد؟!

همش پیام میداد به مامانم نگو منم اومدم گفتم یهو عصبی شد

اخه. سکه ماهی یک بار میشه ،،،ولی خونه یک جا برات بهتره

الان من اصلا به اینا فکر نمیکنم سرم داره میترکه نمیتونم نفس بکشم بابامم تا نیم ساعت دیگم نمیاد دورن

مردی که یه بارخیانت کنه دوباره خواهدکردمردی که باهرزه بخوابه دوباره میخوابه زندگی باکسی که دوست نداره ودوسش نداری عذاب آوره مگه قراره چندبار زندگی کنیم که به پای همچین هرزه ای تموم بشه بالاتر از سیاهی رنگی نیست این زندگی سیاهیه محضه لطفا تمومش کنین

وای من چقد دعا کردم خیانتی در کار نباشه🥺🥺

امام حسین به حق این شبا حقمو بگیره بیشعور ۷ سال زندگیمو پات گزاشتم که ۴ ماه از ازدواج نگذشته بری هر غلطی میخوای بکنی😭