2777
2789
عنوان

شوهرم اومد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 119 پست

خیلی خیلی ناراحت شدم اسی برات خدا لعنتش کنه که این کارو باهات کرد 🥺

چیشد بعدش ؟؟ بابات اومد؟؟ بیا بگو اسی

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس نمیکنید که همه سرکارین؟؟؟ اونا تو یه شهر دیگه بودن بعد یه آشنایی اونارو اتفاقی دیده و اینقدم ...

من گفتم رفته تو هتل؟؟؟

من گفتم اون چشای کورتو باز کن بخون ببین چی گفتم بعد از خودت چرتو پرت بباف باشه؟

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
تو تاپیک قبلی گفتم بهتون

چیو گلم؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
من گفتم رفته تو هتل؟؟؟ من گفتم اون چشای کورتو باز کن بخون ببین چی گفتم بعد از خودت چرتو پرت بباف با ...

میخوای طلاق بگیری؟

بابات وقتی اومد دعوا نشد؟؟

میخوای طلاق بگیری؟ بابات وقتی اومد دعوا نشد؟؟

آره با این کثافط چیکار کنم؟

داداشام اونقد زدنش جلو چشام داشت جون میداد جلوشونو گرفتم چون نمیخواستم دستشون به خون یه کثیف بیشعور آلوده بشه

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
آره با این کثافط چیکار کنم؟ داداشام اونقد زدنش جلو چشام داشت جون میداد جلوشونو گرفتم چون نمیخواستم ...

کار درستی میکنی آفرین به توان و قدرتت گلمم 

حقش بود مردتیکه،بیشرفففف

آره با این کثافط چیکار کنم؟ داداشام اونقد زدنش جلو چشام داشت جون میداد جلوشونو گرفتم چون نمیخواستم ...

من هنوز باورم نمیشه.اخه مگه میشه اینقدر بی حیا باشه که بعد ۴ ماه ازدواج چنین کاری بکنه و بعد راست راست بگه کردم؟؟تروخدا آدم ها دارن به کجا میرن آخه 🥺🥺خدا صبرت بده عزیزم خیلی سخته،بازم الهی شکر حمایت داری،هیچ دفاعی نمی‌کرد از خودش یعنی؟؟نگقت دردش چی بوده اینکارو کرده؟

پتانسیل  اینو داری جنگ جهانی راه اندازی کنی پ چت بود میرفتی خونه پدرت و خلاص الان زدع بودن یکی یکی کشته بود خوب دیود اون بدبخت هم که بهت آمار داد ب فنا دادی

من هنوز باورم نمیشه.اخه مگه میشه اینقدر بی حیا باشه که بعد ۴ ماه ازدواج چنین کاری بکنه و بعد راست را ...

نگو ۴ ماه بگو۷سالو ۴ ماه بهترین موقعیتامو واسه این بی شرف از دست دادم امام زمان نابودششش کنه😭😭😭

پتانسیل  اینو داری جنگ جهانی راه اندازی کنی پ چت بود میرفتی خونه پدرت و خلاص الان زدع بودن یکی ...

باید بکشن زندگی منو داغون کرد واسه یه زن متاهل؟؟؟

مجردم نه متاهله زنه

تعریف نکردی بابات اومد چی شد؟چ گفتین؟باشوهرت چیکار کردی 

بابام اومد زنگو زد منم درو با حرص باز کردم اومد تو بابام سرو صورتمو دید اون همه شیشه خورده اون وسطو دید یه سیلی زد تو گوش اون کثافط گفت با دخترم چیکار کردی منم تمام پیاماشو نشون بابام دادم همه چیو تعریف کردم بابام گفت بیا برو تو حیاط من رفتم تو حیاط داداشام ریختن سرش تا میخورد کتکش زدن خودم رفتم جلوشونو گرفتم وگرنه الان مراسم ختمش بود

2790
2778
2791
2779
2792