2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😭😭

1418 بازدید | 93 پست

ی پسر ۲۲ماهه دارم.از اول ک بدنیا اومد زجرکش شدم.سینه نگرفت.شیرخشکی شد.اونم نمیخورد. بعد واکسن ۲ماهگی نصف قبل شیر می‌خورد.گاهی ۶ساعت هیچی نمیخورد. با بدبختی تو خواب شیرش میدادم اونم خ کم .یک ساعت شیشه دستم بود بچم رو پام بود تابش میدادم تا بخوره.ب غذام ک افتاد ماه اول خوب بود بعدش ن

همش بالا میاورد.دندون درآوردن یک ماه تموم واسه هردندون بالا میاورد. غذاش باید نرمو شل میبود .الانم با مکافات میخوره.ی چیزی نیس بگم پسرم دوسداره بخوره.خونه فامیل شوهر ک نمیتونم برم یعنی جرئت ندارم از بس تیک میندازن.چرا نمیخوره.چرا خرده برنجه باید مثه ما بخوره. بخدا نمیخوره از اول همین بود بالا میاورد. غذای جامد ی تیک کوچیک میخوره.میدمشا.میزارم گرسنه بشه یکم میخوره

زندگیمو ب گند کشیده.فرشام ک نگم بهتره.صندلی غذاشو از بس شستم رنگ نمونده واسش

کارمند بودم دلم میخواد برگردم سرکارم ولی کسی نمیتونه بهش غذا بده.مامانم یکم میتونه ولی بچه بدقلقیه .با این اوضاع حالا حالاها نمیتونم برگردم

غذا درست میکنم یکیشو جدا برمیدارم با آب خورشت شل میکنم تا آقا یکم بخوره

زندگیم مختل شده.چقدر حرص بخورم از صبح ک بیدار میشه فقط میدوه و بازی میکنه. انرژیش خ زیاده.منم هی فکر میکنم چی درست کنم ک آقا راحت بخوره

امشب پارک بودیم با خانوادم.کلی بازی کرد شام برنجو شوید ماهیچه درست کردم واسش آوردم یکم خورد بعد بالا آورد.انقدر حرص خوردم

از دست این بچه جایی نمیشه برم باید بشینه خونه کسی نباشه تا ی ذره بخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی تایپ کردم.ببخشید

اعصابم خرده دیگ 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مشکل بچه چیه که غذا رو پس میزنه؟ مگه نباید غذای مخصوص بخوره؟

هیچ مشکلی نداره.نمیدونم چشه

چرا غذای مخصوص.۲۲ماهشه

هیچ مشکلی نداره.نمیدونم چشه چرا غذای مخصوص.۲۲ماهشه

یعنی دکتر و آزمایش میگن سالمه؟ گفتم شاید معده حساس داره باید غذای مخصوص بخوره.مثل کسایی که سلیاک دارن نمی تونن پروتئین نون و برنج و...هضم کنن.باید غذای مخصوص بخورن.

تجربه من میگه مشکلات اعصاب خورد کن بچه ها یهویی وبدون دلیل مشخصی ازبین میره معمولا،انشالله برای شما ...

خداکنه زود غذاخوردنش خوب بشه.دیگ نمیتونم واقعا دیگ بریدم

علت استفراغش اینه رفلاکس پنهان داره.گلم پسرمنم خیلی استفراغ میکرد حتی تا ۵سالگیش یه ذره غذا سفت میبود میزد زیردلش ویهو استفراغ میکرد.نمیدونی چی کشیدم.متاسفانه رفلاکس پنهان کاریش نمیشه کرد باید بزرگ بشه گوارشش یکم بزرگتر بشه تابهتر بشه.الانم ۷سالشه من مدام مراقبم یه ذره غذاش کم و زیاد نشه که توی خواب به دلپیچه میوفته و بیقراری میکنه.باهاش کنار بیا کم کم بهتر میشه.غذاشو مقوی درست کن که کم کم میخوره ولی مقوی باشه.اشکال نداره واسش شل درست کن راحت بخوره.بچه همینه 

یه روز خوب میاد

یعنی دکتر و آزمایش میگن سالمه؟ گفتم شاید معده حساس داره باید غذای مخصوص بخوره.مثل کسایی که سلیاک دار ...

تا ۵ماهگیش ح دکتر بردمش واسه شیر نخوردنش. آخرش گفتن چیزیش نیس خودش بیشتر نمیخواد بخوره ب غذا بیفته خوب میشه.موقع دندون درآوردن یا واکسن خ بالا میاره.یکم پشت سر هم بهش بدم بالا میاره. سفت باشه بالا میاره.ی قاشق میدم باید صبر کنم یکم وگرنه بالا میاره.با ماست غذا بخوره بالا میاره.اصلا ی وضعیه

دکترا هیچی نمیگن میگن خب سیر میشه بیشتر میدیش بالا میاره ولی من خ کم غذاش میدم

علت استفراغش اینه رفلاکس پنهان داره.گلم پسرمنم خیلی استفراغ میکرد حتی تا ۵سالگیش یه ذره غذا سفت میبو ...

آره .ی متخصص گفت رفلاکس پنهان داره.اینم از شانس منه

خ عصبی شدم. خستم کرده.همیشه باید غذا بیشتر درست کنم شاید ی وعده رو بالا بیاره. یعنی تا ۵سال پسرت غذاشو بالا میاورد؟دعواش نمیکردی؟امروز دعواش کردم پارکو زهره مارم کرد

تا ۵ماهگیش ح دکتر بردمش واسه شیر نخوردنش. آخرش گفتن چیزیش نیس خودش بیشتر نمیخواد بخوره ب غذا بیفته خ ...

خب پس حتما گنجایش معده اش همونقدره.سعی کن غذاهای سبک بهش بدی،مثلا پروتئین زیاد نداره راحت تر هضم شه.ولی حتما یه متخصص گوارش ببر.انشالله به خاطر سنش باشه بگذره

خب پس حتما گنجایش معده اش همونقدره.سعی کن غذاهای سبک بهش بدی،مثلا پروتئین زیاد نداره راحت تر هضم شه. ...

بردمش دکتر میگ یکم رفلاکس داره باید بسازی باهاش

بردمش دکتر میگ یکم رفلاکس داره باید بسازی باهاش

خداحفظش کنه،خدا به شما صبر بده.مادر شدن همینه دیگه سختی زیاد داره.ولی الان تو یه نظر خانومه نوشته بزرگتر شه بهتر میشه.باهاش مدارا کن عزیزم بهترین پناه بچه مادره.این مشکل هم دست خودش نبوده.خدای نکرده دلش نشکنه بعدا ناراحت بشه.

خداحفظش کنه،خدا به شما صبر بده.مادر شدن همینه دیگه سختی زیاد داره.ولی الان تو یه نظر خانومه نوشته بز ...

درست میگی.امروز دعواش کردم

خ دوسش دارما ولی زجرم میده😭😭😭منم مامان بدیم

درست میگی.امروز دعواش کردم خ دوسش دارما ولی زجرم میده😭😭😭منم مامان بدیم

نه اگر مادر بدی بودی به فکر راه حل نبودی.کم کم هم مشکلش حل میشه هم خودش یاد میگیره غذا بخوره کارت راحت میشه